• Reisgids
  • Contact
  • Over Exit Reizen
Bel Exit Reizen 0314 375 666
Binnen één werkdag jouw email beantwoord info@exit-reizen.nl
Voordelig op reis naar Amerika & Canada

Aanbiedingen

Op deze pagina vind je een selectie van onze aanbiedingen en goedkope reizen naar de VS en Canada, inclusief last minute aanbiedingen, speciale acties en vroegboekkortingen.
Ontdek een selectie van onze voordelige reismogelijkheden, inclusief speciale actietarieven. Houd er rekening mee dat deze tarieven alleen van toepassing zijn binnen bepaalde reisperiodes en onder specifieke voorwaarden. Voor de meest nauwkeurige en up-to-date informatie, raden we je aan om contact op te nemen met onze reisspecialisten. Laat ons je helpen bij het plannen van je droomreis naar Noord-Amerika!
Lees de volledige omschrijving

Kortingen bij Exit Reizen

Wij hanteren altijd de zo voordelig mogelijke prijs en kortingen zijn daardoor ongebruikelijk. Elk reisvoorstel en offerte wordt door Exit Reizen op maat samengesteld om deze voor de beste prijs te kunnen inkopen en aanbieden. Mochten er toch bepaalde aanbiedingen gelden, of bijvoorbeeld speciale acties uit onze nieuwsbrief, waardoor we korting kunnen aanbieden, dan gelden de volgende voorwaarden:

  • Je komt in aanmerking voor de korting bij een boeking van een nieuwe pakketreis, inclusief vluchten, hotels en huurauto en onder bepaalde betalingsvoorwaarden. De beschikbaarheid en exacte hoogte van de korting varieert per bestemming, reisperiode en vertrekdatum en wordt vermeld in je persoonlijke reisvoorstel.

Waarom kies je voor Exit Reizen?

Exit Reizen is dé expert op het gebied van reizen naar naar Amerika en Canada! Onze rondreizen zijn zorgvuldig en persoonlijk samengesteld en we delen graag onze tips over de mooiste routes, onvergetelijke excursies en bezienswaardigheden en zelfs restaurants.

  • Ervaren reisexperts gespecialiseerd in Amerika en Canada sinds 1991
  • Maatwerk reizen samengesteld naar jouw wensen en ons advies
  • Snelle, persoonlijke, vrijblijvende offertes binnen één werkdag
Hotelklasse en vanafprijs zijn aangepast op basis van jouw pakketkeuze
We hebben de bestemmingen van je reis aangepast