• Reisgids
  • Contact
  • Over Exit Reizen
Bel Exit Reizen 0314 375 666
Binnen één werkdag jouw email beantwoord info@exit-reizen.nl
Airlines

Onze Partners

Exit Reizen werkt samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en leveranciers om jouw droomvakantie goed en voordelig te realiseren. Dit zijn langdurige samenwerkingen waar wij erg trots op zijn. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden door te werken met partners die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Een overzicht van onze partners vind je hieronder. 

Airline

Atlantic Joint Venture

Atlantic Joint Venture bestaat uit United Airlines, Lufthansa, Air Canada, Swiss, Austrian en Brussels Airlines. Samen bieden zij passagiers ongelimiteerde mogelijkheden naar geheel Noord-Amerika. Vluchten van deze luchtvaartmaatschappijen mogen worden gecombineerd in één ticket. Daardoor wordt het nu mogelijk om bv. een rondreis door West-Amerika of een bezoek aan Hawaii te combineren met een paar dagen New York. 

Airline

Atlantic Joint Business

Atlantic Joint Business bestaat uit American Airlines, British Airways, Iberia en Finnair. Samen bieden zij de passagiers ongelimiteerde mogelijkheden naar geheel Noord-Amerika. Vluchten van deze luchtvaartmaatschappijen mogen worden gecombineerd in één ticket. Daardoor wordt het nu mogelijk om bv. een rondreis door West-Amerika of een bezoek aan Hawaii te combineren met een paar dagen New York. 

Airline

Skyteam

Skyteam is een luchtvaartalliantie van 19 luchtvaartmaatschappijen, waarvan ook KLM, Air France en Delta Air Lines lid zijn. Deze drie maatschappijen vormen een Joint Venture, waardoor die passagiers bijna ongelimiteerde mogelijkheden hebben om heel Noord-Amerika te bereizen. Vluchten van deze luchtvaartmaatschappijen mogen worden gecombineerd in één ticket. Daardoor is het mogelijk om bv. een rondreis door West-Amerika of een bezoek aan Hawaii, te combineren met een paar dagen New York of een stop-over in Florida. 

Airline

JetBlue

JetBlue is een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die in 2000 is opgericht in New York. Op dit moment vliegt het vanuit de Verenigde Staten naar 100 bestemmingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Sinds augustus 2023 biedt JetBlue ook non-stop verbindingen vanaf New York naar Amsterdam aan, en vanaf september 2023 voert het ook vluchten uit tussen Boston en Amsterdam. Deze verbindingen worden uitgevoerd met een Airbus 321 Long Range.

Campers

Cruise America/ Cruise Canada

Cruise America en Cruise Canada bieden camperreizen aan in zowel de Verenigde Staten als Canada. Cruise America en Cruise Canada zijn de vooraanstaande camperverhuurbedrijven van Noord-Amerika, met de grootste vloot en meer dan 45 verhuurlocaties verspreid over het continent. Cruise America en Cruise Canada staan ​​bekend om hun betrouwbare service en goed onderhouden voertuigen. Als je interesse hebt in een op maat gemaakte camperreis, helpen we je graag verder! Algemene bepalingen en voorwaarden Cruise America en Cruise Canada

Motoren

Eagle Rider

Exit Reizen biedt motoren aan via onze partner Eagle Rider. Of je nu de voorkeur geeft aan cruisen langs de Amerikaanse coastline of het doorkruisen van Route 66, Eagle Rider biedt een diverse selectie van motorfietsen om aan elke rijstijl en voorkeur te voldoen. Lees hier meer over het huren van een motor via Eagle Rider.

Excursies

GetYourGuide

Exit Reizen biedt veel excursies aan die wij graag voor je bijboeken als onderdeel van de pakketreis. Ook werkt Exit Reizen samen met GetYourGuide, een platform waar reizigers zelf duizenden originele excursies kunnen vinden en boeken.

Campers

Roadbear

Roadbear biedt camperreizen aan in de Verenigde Staten. Met een uitgebreid aanbod van moderne campers, biedt Roadbear reizigers de kans om comfortabel en stijlvol de mooiste plekken van het land te verkennen. Roadbear heeft 7 verschillende locaties verspreid over de Verenigde Staten. 

Waarom kies je voor Exit Reizen?

Exit Reizen is dé expert op het gebied van reizen naar naar Amerika en Canada! Onze rondreizen zijn zorgvuldig en persoonlijk samengesteld en we delen graag onze tips over de mooiste routes, onvergetelijke excursies en bezienswaardigheden en zelfs restaurants.

  • Ervaren reisexperts gespecialiseerd in Amerika en Canada sinds 1991
  • Maatwerk reizen samengesteld naar jouw wensen en ons advies
  • Snelle, persoonlijke, vrijblijvende offertes binnen één werkdag
Hotelklasse en vanafprijs zijn aangepast op basis van jouw pakketkeuze
We hebben de bestemmingen van je reis aangepast