• Reisgids
 • Contact
 • Over Exit Reizen
Bel Exit Reizen 0314 375 666
Binnen één werkdag jouw email beantwoord info@exit-reizen.nl
Huurauto's

Autohuur in Amerika & Canada

Door middel van langdurige samenwerkingen met autoverhuurbedrijven biedt Exit Reizen een variëteit aan huurauto's aan, beschikbaar vanaf verschillende locaties in de Verenigde Staten en Canada. Altijd scherp geprijsd en met flexibele opties!
Ready to hit the road? Een roadtrip met een huurauto is een uitstekende manier om het meeste uit je reis door Amerika of Canada te halen. In de Verenigde Staten is het huren van een auto dan ook de meest gebruikelijke en handige manier om rond te reizen. Vanwege de relatief lange afstanden tussen grote steden is Amerika helemaal ontworpen voor autoreizen, onderweg kun je veel zien en bij talloze restaurants en winkelketens stoppen. Het wegennetwerk van Amerika is goed ontwikkeld en biedt uitstekende verbindingen tussen steden en staten. Met de vrijheid van een huurauto kun je gemakkelijk off-the-beaten-track plekken verkennen en op je eigen tempo reizen. Dankzij onze langdurige samenwerking met diverse huurautobedrijven, zoals Alamo, kunnen wij scherp geprijsde huurauto's aanbieden. Bij Exit Reizen kun je terecht voor losse huurauto's, huurauto's binnen een Fly & Drive pakket, en zelfs voor huurauto's als onderdeel van complete autorondreizen.
Lees de volledige omschrijving
Huurauto boeken

Vluchten en accomodatie al geboekt, maar nog op zoek naar een huurauto? 

Op zoek naar alleen een huurauto? Bij Exit Reizen kun je er eentje huren, zelfs als je vluchten en accommodatie al geregeld zijn. We bieden scherpe tarieven voor onze huurauto's op vrijwel alle locaties in de VS en Canada. Kies uit ons brede aanbod van categorieën, van budgetvriendelijk tot luxe, voor de ideale auto die past bij jouw behoeften en voorkeuren. Of je nu een compacte auto nodig hebt voor stadsavonturen of een ruime SUV voor het verkennen van de natuur, wij hebben het perfecte voertuig voor jouw reis.Laat ons je helpen bij het regelen van jouw huurauto, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw reis!

Huurauto aanvragen
Huurauto informatie

Alle praktische informatie over autohuur in Amerika & Canada op een rijtje

Hieronder vind je uitgebreide informatie over het huren van een auto in de Verenigde Staten en Canada, inclusief vereisten om een auto te huren, verschillende types auto's, beschikbaarheid en tarieven, verzekeringen en pakketten, ophalen en inleveren van de auto en eventuele one-way kosten.

Utah

Verschillende Categorieën Huurauto's

Als je met een klein gezelschap op reis gaat of een budgetvriendelijke optie zoekt, kun je kiezen voor een Economy of Compact auto. De meest populaire optie in de VS en Canada is het huren van een SUV. Ga je met een groter gezelschap op reis? Dan is een minivan of zelfs een maxivan voor maximaal 15 personen een goede optie. Als je met zijn tweeën van de buitenlucht wilt genieten, is een cabrio misschien iets voor jullie! En voor wie het echte Amerikaanse gevoel wil ervaren, is er de Amerikaanse Pick Up. Naast deze categorieën bieden we ook luxe en premium uitvoeringen aan. Alle huurauto's in ons aanbod zijn voorzien van airconditioning en automatische transmissie. Op deze pagina vind je details en specifieke verschillen van alle huurauto's die Exit Reizen aanbiedt.

Vereisten om een auto te huren in Amerika of Canada

Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat je aan de juiste eisen voldoet voor het huren van een auto in de VS of Canada. Zo kan de reis soepel verlopen en heb je binnen no time een huurauto tot je beschikking. De volgende zaken zijn belangrijk om te weten:

 • Je moet minimaal 21 jaar oud zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs. Het aanvragen van een internationaal rijbewijs is niet nodig wanneer je een geldig Nederlands rijbewijs hebt. Voor bestuurders onder de 25 geldt een meerprijs.
 • De hoofdbestuurder moet een creditcard op eigen naam hebben staan en deze meenemen bij het ophalen van de auto. Wanneer de huurauto in de staat New York wordt opgehaald, is het verplicht dat ook de overige bestuurders een eigen creditcard op hun naam hebben staan en deze meenemen.

Verschillende pakketten

Bij het huren van een auto heb je de keuze uit verschillende pakketten. Elke auto die je bij Exit Reizen huurt, is altijd inclusief:

 • Ongelimiteerde kilometers
 • Schade- en diefstalverzekering (CDW)
 • Aansprakelijkheidsvrzekering (SLI)
 • Lokale toeslagen en belastingen

Bij elk pakket is het mogelijk om extra bestuurders aan te vragen tegen zeer gunstige voorwaarden en tarieven. Het is mogelijk dat de verhuurmaatschappij ter plaatse een extra verzekering aanbiedt. Je bent niet verplicht om deze af te sluiten en hier zijn vanzelfsprekend extra kosten aan verbonden, evenals extra lokale belastingen.

De drie beschikbare pakketten bij Exit Reizen zijn het Inclusive pakket, het Gold pakket en het Underage pakket.

Het Inclusive pakket is het basispakket en tevens het voordeligst van de drie pakketten. Het Gold pakket omvat eventuele extra bestuurders (maximaal 3, vanaf 25 jaar) en de eerste tank benzine is inbegrepen, met uitzondering van ophaallocaties in Manhattan, New York. Het Underage pakket is bedoeld voor bestuurders tussen de 21 en 25 jaar oud en is exclusief toeslagen voor eventuele extra bestuurders, zowel underage als boven de 25 jaar oud.

Voor de precieze inhoud van de pakketten kun je onze uitgebreide FAQ raadplegen. Indien gewenst kunnen wij een kinderstoel voor je aanvragen, wat ongeveer 10 USD per dag kost (exclusief belasting) en ter plaatse betaald moet worden. Een navigatiesysteem zit niet standaard bij de huurauto. Dit kunnen wij voor je reserveren, of je kunt het zelf aanvragen op locatie. Het is ook mogelijk om je eigen navigatiesysteem mee te nemen of om via je mobiele telefoon te navigeren. Ook is het mogelijk om een extra bestuurder aan jouw huurauto toe te voegen.


Wil je meer informatie over het huren van een auto via Exit Reizen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen hier.

Huurauto boeken

Vraag autohuur aan in Canada of de VS en ontvang binnen één werkdag een prijsvoorstel!

Waarom kies je voor Exit Reizen?

Exit Reizen is dé expert op het gebied van reizen naar naar Amerika en Canada! Onze rondreizen zijn zorgvuldig en persoonlijk samengesteld en we delen graag onze tips over de mooiste routes, onvergetelijke excursies en bezienswaardigheden en zelfs restaurants.

 • Ervaren reisexperts gespecialiseerd in Amerika en Canada sinds 1991
 • Maatwerk reizen samengesteld naar jouw wensen en ons advies
 • Snelle, persoonlijke, vrijblijvende offertes binnen één werkdag
Hotelklasse en vanafprijs zijn aangepast op basis van jouw pakketkeuze
We hebben de bestemmingen van je reis aangepast