• Reisgids
  • Contact
  • Over Exit Reizen
Bel Exit Reizen 0314 375 666
Binnen één werkdag jouw email beantwoord info@exit-reizen.nl
Reviews

Dit vinden reizigers van Exit Reizen

Elke dag ontvangen we enthousiaste reisverhalen en prachtige ervaringen van onze klanten, zowel tijdens als na hun reis. Op deze pagina delen we een selectie van deze berichten!

Helma Boom
12-07-2024

Even een bedankje van onze kant voor de geweldig georganiseerde reis van ons. De snelle oplossing met het eerste Hotel. De super Hotels ,prima vlucht... we kijken terug op een fantastische ervaring in de U.S.A ..dank zij Exit.. Gr.Helma Boom

Hans en Atske
13-06-2024

Alle medewerkers van Exit-reizen heel hartelijk dank voor weer een fantastische reis door Amerika. Alles klopt van info tot boeken, genieten en terugreis. De hotels en de auto waren allemaal top. Inmiddels 4 reizen gedaan en allemaal super. Dank voor jullie inzet, wij kunnen jullie aanbevelen als top adres met top adviseurs.

Ton, Marianne, Jop en Bram Reinders
29-05-2024

Wij hebben een fantastisch mooie reis naar West-USA gehad! Echt helemaal onze droomreis 😊. Alle routes waren heerlijk om te rijden, zeker in zo’n Amerikaanse Jeep Grand Cherokee en we hebben volop genoten van het afwisselende landschap. De hotels waren ook prima, goede bedden, prima ligging en het ontbijt was altijd ruim voldoende. Palm Springs was echt een aangename verrassing, wat een leuke plaats! Hier hadden we nog wel een dag langer willen blijven. Graag willen we jullie hartelijk bedanken voor het meedenken en samenstellen van deze reis!! We willen allemaal héél graag nog een keer terug!

Albert en Irma Beugelink
23-05-2024

De reis verliep soepel en de accommodaties waren goed verzorgd. Het Paris Hotel was een goede keuze zo midden op de strip. Hierdoor was alles goed te belopen en hebben we alles kunnen zien wat we graag wilden.

We hebben onze ogen uitgekeken in alle hotels en ook veel shows gezien en volop genoten. Met natuurlijk het hoogtepunt: de helikoptervlucht!

Er was alleen een kink in de kabel, op de dag van de vlucht was het heel slecht weer. We werden wel met een busje naar het vliegveld gebracht maar daar bleek al snel dat vliegen niet echt een optie was. Maar zonder problemen konden we (kosteloos) omgeboekt worden naar een andere dag, wat een service! Hierdoor hebben we een dag later alsnog een prachtige ervaring gehad.

LA was ook heel erg leuk, ook weer veel gezien en gedaan. De keuze van het hotel was ook prima, vlakbij de pier en met de hop-on/hop-off-bus voor de deur waren er mogelijkheden genoeg om alles te zien.

Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor het verzorgen van onze reis, welke voor ons een onvergetelijke ervaring is geworden en waar we met veel plezier op terugkijken.

Gerda Koning
10-04-2024

Begin februari zagen wij een documentaire op NPO2 ingesproken door Loretta Schrijver. De bultruggen kwamen deze maand naar HawaÏ om daar te paren en hun jongen groot te brengen, totdat ze sterk genoeg zouden zijn om weer terug te keren naar Alaska. Binnen 4 dagen was onze reis geboekt bij Exit Reizen: Hawaï Islandhopping. Een overgetelijke reis. Wij begonnen op het eiland Oahu, waar wij 5 dagen verbleven in de hoofdstad Honolulu.

Fred Gast
28-02-2024

We hebben een mooie reis gemaakt van New Orleans naar Miami. De organisatie was perfect en we hebben veel gezien onderweg. Op veel plaatsen mooie natuurparken bezocht en veel flora en fauna kunnen zien. De kusten en bruggen bij de Keys waren indrukwekkend. Een must is een bezoek aan het Kennedy Space Center in Orlando.

Jan Bechtum
08-02-2024

Wij hebben in 2016 de rondvlucht vanuit Page gemaakt over Lake Powell en de Rainbow Bridge. Adembenemend! Ook via EXIT geboekt natuurlijk!

Anouk der Kinderen
04-02-2024

Ook gezien met een trip door Exit georganiseerd, de moeite waard! Antilope Canyon was prachtig

Willem van den Brink
01-02-2024

2022, geweldige trip gemaakt, 8 weken USA, geboekt bij jullie.

Ellen Schutten
21-11-2023

Net een WAANZINNIGE reis achter de rug in de USA 🇺🇸 via Exit Reizen. We zijn begonnen in het coole Virgin Hotel in Las Vegas waar we bij Alamo Rent a Car een mustang convertible hadden gehuurd. We zijn met deze vette bak naar een plek in de woestijn gereden waar we een PRACHTIGE helikoptervlucht boven The Grand Canyon hebben gemaakt. Dit was onvergetelijk, omdat we richting de sunset vlogen. De Mustang hebben we daarna ingeruild voor een Ford SUV om naar San Francisco te rijden. President Biden sliep in het hotel naast ons, dus we hebben ons kostelijk vermaakt met zijn hele Entourage & Circus. Deze hele trip was geweldig, maar een hoogtepunt was met de elektrische fiets over de Golden Gate Bridge en dan door naar Sausolito. A MUST SEE is Yosemite National Park, Carmel en Santa Barbara en ten slotte eindigen in Los Angeles om je daar nog een paar dagen te vergapen aan de stranden, de bijzondere huizen en vooral de heerlijke types op straat. Dankjewel Exit voor deze FANTASTISCHE en MOOIE ervaring.

Bertine Centen-Nieuwenkamp
08-11-2023

Ik ben al 26 jaar klant bij Exit Reizen, ze werkten nog met fax toen ik ze leerde kennen. Altijd goed advies, altijd heel snel antwoord, en altijd goed geregeld. Ik zou Exit echt aan iedereen aanbevelen!

Kim Voogt
11-10-2023

Fantastische reis gehad door Californië! Van tevoren hadden wij Exit-Reizen een lijstje gegeven met plaatsen waar wij graag wilden overnachten of naartoe wilden en op basis daarvan hebben zij hotels voor ons geboekt (en de vluchten). De hotels waren stuk voor stuk top. Niet luxe, meestal vrij basic, maar daar hadden wij ook voor gekozen aan de hand van ons budget. De hotels waren overal verzorgd, netjes en schoon. En op een goede locatie, wat bijvoorbeeld in San Fransisco erg fijn was. We zaten daar in de “goede” wijk en hebben ons nooit onveilig gevoeld. Het contact met Exit-Reizen verliep soepel, ook toen wij nog aanpassingen wilden doen naar aanleiding van hun reisvoorstel. Kortom: ik zei Exit-Reizen zeker aanraden!

Waarom kies je voor Exit Reizen?

Exit Reizen is dé expert op het gebied van reizen naar naar Amerika en Canada! Onze rondreizen zijn zorgvuldig en persoonlijk samengesteld en we delen graag onze tips over de mooiste routes, onvergetelijke excursies en bezienswaardigheden en zelfs restaurants.

  • Ervaren reisexperts gespecialiseerd in Amerika en Canada sinds 1991
  • Maatwerk reizen samengesteld naar jouw wensen en ons advies
  • Snelle, persoonlijke, vrijblijvende offertes binnen één werkdag
Hotelklasse en vanafprijs zijn aangepast op basis van jouw pakketkeuze
We hebben de bestemmingen van je reis aangepast