• Reisgids
  • Contact
  • Over Exit Reizen
Bel Exit Reizen 0314 375 666
Binnen één werkdag jouw email beantwoord info@exit-reizen.nl
Bestemmingen

Verenigde Staten

Boek jouw droomvakantie bij dé Amerikaspecialist! Voorkom teleurstellingen door jarenlange ervaring, gunstige tarieven en persoonlijke service.
Bekijk alle USA reizen
176 Actueel reisaanbod
Een auto- of camperrondreis door Amerika is een ervaring die je zeker bij zal blijven. Of je nou een eigen rondreis naar wens samenstelt met een van onze specialisten, een citytrip boekt of op avontuur gaat met een Fly & Drive: de VS is enorm divers, zowel in landschappen als in cultuur en ervaring. De verschillen in de regio's in de VS zijn enorm. Daarom denk je bij Amerika niet aan één soort vakantie. Een reis naar de National Parks in het westen is compleet anders dan een strandvakantie in Florida, een eilandhopreis op Hawaii, of een stedentrip naar New York. Combinaties van verschillende regio's zijn zeker mogelijk en kunnen een geweldige vakantie-ervaring bieden. We staan klaar om je te helpen jouw droomreis werkelijkheid te laten worden.
Lees de volledige omschrijving
Alle 573 USA reizen ontdekken?
Bekijk alle USA reizen
Bestemmingsoverzicht Verenigde Staten
  • West-Amerika - het wilde westen: Het zuidwesten van de VS, ooit bekend als het Wilde Westen, is nu een economisch welvarend gebied met metropolen als Los Angeles, San Francisco, en Las Vegas. Tussen steden vind je uitgestrekte natuur en ruimte, met een gematigd kustklimaat aan de Californische kust en een heet woestijnklimaat landinwaarts, inclusief prachtige Nationale Parken.
  • Florida - de tropische vakantie: Florida biedt een warm (sub)tropisch klimaat en meer dan duizend kilometer aan dunbevolkte stranden. Miami, met zijn grote aantrekkingskracht op immigranten uit Zuid-Amerika en het Caribisch gebied, heeft een overwegend Spaanstalige cultuur. De Everglades bieden een unieke natuurervaring.
  • Hawaii - paradijselijke droomvakanties: De eilanden van Hawaii, midden in de Pacific, bieden een mix van vulkanische landschappen, tropische stranden en een rijke cultuur. Elk eiland heeft zijn eigen karakter, van het bruisende Oahu tot het rustige Molokai, en staat bekend om zijn schoonheid.
  • Noordoost-Amerika - een verrassend mooie vakantie: In het Noordoosten vind je metropolen als New York City, Washington DC en Boston, maar ook prachtige natuur in New England en langs de kust van Cape Cod tot Bar Harbor. Historische plekken uit de burgeroorlog en prestigieuze universiteiten als Yale en Harvard zijn ook te bezoeken.
  • Zuidstaten USA - cultuur en muziek: De zuidelijke staten van Amerika, met steden als New Orleans, Nashville en Memphis, hebben een rijke muzikale geschiedenis die teruggaat tot het slavernijverleden op de katoenplantages. Deze regio staat bekend om zijn levendige muziekscene en culturele erfgoed.

Lees meer
Alle 573 USA reizen ontdekken?
Bekijk alle USA reizen
Hotelklasse en vanafprijs zijn aangepast op basis van jouw pakketkeuze
We hebben de bestemmingen van je reis aangepast