• Reisgids
  • Contact
  • Over Exit Reizen
Bel Exit Reizen 0314 375 666
Binnen één werkdag jouw email beantwoord info@exit-reizen.nl
Hotels

The Canadian Train Toronto - Vancouver

​The Canadian is de belangrijkste treinverbinding tussen Oost- en West-Canada en rijdt 2 tot 3x per week tussen Toronto en Vancouver. Onderweg wordt er regelmatig gestopt. In Winnipeg bijvoorbeeld, stopt de trein gedurende 4 uur. In West-Canada rijdt de trein dwars door de Rocky Mountains. Je hebt de mogelijkheid om de treinreis te onderbreken om de spectaculaire berggebieden te verkennen.

Zitplaatsen

Bij boeking wordt standaard een stoel voor je geboekt. Deze stoelen zijn ruim en hebben een verstelbare rugleuning. Bij iedere stoel bevindt zich een stopcontact. Een ruim assortiment aan dranken, lichte maaltijden en snacks zijn verkrijgbaar tegen betaling.

Slaapaccomodatie

Het is ook mogelijk een slaapaccommodatie te boeken tegen een meerprijs. Je hebt de keuze uit een boven- en benedenbed of een privé cabine voor 1 of 2 personen. Dit houdt in dat je overdag beschikt over 2 comfortabele stoelen en 's nachts wordt dit omgezet naar 2 bedden boven elkaar.


Passagiers in slaapaccommodatie hebben toegang tot de 'Dome Cars' (panoramarijtuigen) en de 'Park Car' welke bestaat uit 2 lounges en een panoramadeck. ​

Indien je een slaapplek wenst, kun je onder andere kiezen voor: Upper Berth, Lower Berth, Cabin for 2 of een Cabin for 1. (prijs op aanvraag)

Maaltijden aan boord

Uiteraard zijn er ook restauratierijtuigen waar u aan een keurig gedekte tafel kunt genieten van een prima ontbijt, lunch of diner.

Zitplaats:
Indien u uitsluitend een zitplaats heeft geboekt, dan kunt u gebruik maken van het restauratierijtuig tegen betaling.

Slaapaccommodatie:
​Wanneer u een slaapaccommodatie heeft geboekt bij The Canadian, zijn alle maaltijden aan boord bij de ticketprijs inbegrepen.

Reis schema:

Schema:

Vertrek

Aankomst

Toronto 22.00 uur

Winnipeg 08.00 +2

Winnipeg 11.45 uur

Edmonton 06.22 uur +1

Edmonton 07.37 uur

Jasper 13.00 uur

Jasper 14.30 uur

Vancouver 09.42 +1Hotelklasse en vanafprijs zijn aangepast op basis van jouw pakketkeuze
We hebben de bestemmingen van je reis aangepast