• Reisgids
  • Contact
  • Over Exit Reizen
Bel Exit Reizen 0314 375 666
Binnen één werkdag jouw email beantwoord info@exit-reizen.nl
Hotels

Townhome - Orlando

Townhomes (rijtjeshuizen) zijn de perfecte optie voor groepen van 6 tot 8 personen of kleinere gezelschappen die meer ruimte nodig hebben dan een appartement (condo) biedt en bovendien hun eigen splash pool willen. Townhomes hebben doorgaans 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is voorzien van een kingsize of queensize bed en een eigen badkamer. De andere slaapkamers bieden ruimte voor twee personen en zijn uitgerust met tweepersoonsbedden, twee eenpersoonsbedden of een stapelbed.  Townhomes zijn een gemakkelijke en voordelige optie in de nabijheid van Disney Orlando.

Splash Pool

Naast de gemeenschappelijke zwembaden in resorts zoals Windsor Hills, Windsor Palms en Champions Gate, kunnen Townhomes vaak ook beschikken over een splash pool (plonsbad). Deze plonsbaden zijn doorgaans kleinere, ondiepe zwembaden die zijn ontworpen voor verfrissing en plezier, vooral voor kinderen. Ze bieden gasten  een privé-zwemervaring en stellen hen in staat om waterpret te hebben in hun eigen accommodatie.

Borg & bijkomende kosten

Je dient circa $100-$500 exclusief tax borg per huis te betalen (ongeacht de duur van je verblijf) en je hebt hiervoor een creditcard en geldig paspoort nodig. Na het uitchecken wordt de borg na 30 dagen weer op je rekening teruggestort, mits je de woning/het huis ongeschonden hebt achtergelaten.

Bij het verblijf ter plaatse moet je rekening houden met de volgende kosten:

  • Het verwarmen van de splashpool bij een vakantiehuis (‘townhome’) van $ 15 per dag exclusief tax. Dit is optioneel.
  • Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van internet / wifi.
  • Als je gebruikmaakt van de telefoon in de villa, willen we je erop wijzen dat lokaal bellen gratis is. Maar als je naar Nederland wilt bellen, heb je een creditcard of een vooraf gekochte telefoonkaart nodig.
Hotelklasse en vanafprijs zijn aangepast op basis van jouw pakketkeuze
We hebben de bestemmingen van je reis aangepast