FLEXIT

maatwerk tegen scherpe prijzen

 • Extra nachten in Lake Tahoe
  Extra nachten in Lake Tahoe
 • 3 nachten aan de Highway One in plaats van 1
  3 nachten aan de Highway One
 • Een rondje met Golf inplannen op de route
  Een rondje met Golf inplannen
 • Extra nachten in de stad
  Extra nachten in de stad
 • ... of Las Vegas helemaal overslaan
  ... of Las Vegas helemaal overslaan

Alles kan met ons FLEXIT principe

Wilt u liever niet of slechts één nacht in Las Vegas over​nachten? Geen probleem hoor, u kunt het aanpassen.
Wilt u 4 overnachtingen maken op de Highway One tussen Los Angeles en San Francisco? Wij weten waar dat het beste kan. Een aantal dagen in Napa Valley doorbrengen? Laat ons maar weten wat uw wensen zijn.

Als u van een rustig reistempo houdt kunt u een 2 weeks reis misschien wel in 3 weken doen. Wij weten dan waar u wat aan uw extra nachten heeft. Iedereen heeft zijn eigen idee bij Amerika

Natuurlijk kunnen wij voor u een geheel nieuwe maatwerk rondreis samenstellen. Exit Reizen is maatwerkspecialist. Wij doen het graag. U geeft ons de input welke route u wenst en wat u onderweg wilt doen. Ook is het handig om aan ons uw reistempo aan te geven. Vaak is dat complex, want veel hoogtepunten die u wilt zien zult u in dat stadium nog niet goed kunnen overzien. 


filter ons standaardaanbod

Op onze site vindt u een aantal overzichtpagina's met reizen. Deze overzichten zijn voorzien van een handig filter. Gebruik het filter en u ziet direct de reizen die overeenkomen met uw wensen. U kunt vervolgens deze reis in uw aanvraag nog wijzigen.  

iedereen is anders

Vaak is het handig is om een bestaande reis die enigszins overeenkomt met uw wensen aan uw specifieke wensen aan te passen. Dit doen wij graag voor u. Want uw voorkeuren en wensen maken van uw reis uw droomreis. We noemen dat FLEXIT. In één handomdraai worden uw wensen in de reis meegenomen. Onze verkopers begrijpen als geen ander de veelzijdigheid van Amerika. Legt u het accent op shoppen? Dan weten wij wel een goede shopping outlet, daar kunnen we een extra nacht in de buurt van die locatie aanraden. Wilt u graag raften of een Jeeptour? Wij weten waar u dan het best een aantal nachten extra kunt boeken. Wilt u kamperen in een National Park? Laat het ons weten. Wilt u naar een pretpark terwijl u door Texas reist? Natuurlijk kunnen we dat inplannen. Een goed geplande reis is een perfecte en natuurlijke reis.

80% van onze klanten kiezen voor een stukje maatwerk ...

80% van onze reizigers maakt gebruik van ons FLEXIT principe: Een reis op de website wordt op één of meerdere locaties aangepast. Wij doen het graag, want hoe beter de reis bij u past, des te tevredener u bent!


​Voorbeelden van aanpassingen en maatwerk

Voorbeelden van ons FLEXIT principe: • Kies zelf voor een ander hotel op een bepaalde locatie - U wilt bijvoorbeeld graag in Las Vegas één specifiek hotel omdat u daar over gehoord heeft? Geen probleem!
 • Kies een extra nacht op één of meerdere locaties - U wilt bijvoorbeeld in Orlando 2 nachten langer verblijven om meer pretparken te kunnen bezoeken? Geen probleem!
 • Kies voor een mooiere huurauto - Veel klanten willen graag een stoere SUV of een cabrio? Geen probleem!
 • Kies voor een extra stop op de route -  U wilt de rit van Los Angeles naar San Francisco met één stop uitbreiden naar twee stops? Geen probleem!
 • Breidt de route uit met enkele dagen of met uw eigen minirondreis 
  • U bent een wijnliefhebber en wilt graag naar Napa Valley? Dan kunt u natuurlijk, wanneer u uit San Francisco vertrekt richting het noorden of het oosten kunt u een extra stop maken van één of meerdere dagen in Napa Valley of Sonoma.
  • U wilt vanuit California een weekje Hawaii toevoegen? Geen probleem.
 • Voeg een verlenging van uw reis toe zonder invulling:  
  • U heeft familie in Toronto en wilt daar tijdens uw drieweekse rondreis een aantal nachten logeren? Wij plannen de reis zo dat u via ons geen hotel in Toronto boekt, maar dit zelf regelt. Het maakt ons ook niet uit of u nu drie of tien nachten uw reis in Toronto onderbreekt. Geen probleem!