Oost-Amerika rondreizen

rondreizen, citytrip, combinatiereizen, cruise

Oost-Amerika

informatie

 • De staat Maine in Oost Amerika heeft geweldige kustlijnen
  Bar Harbor, Maine
 • Manhattan, New York, is de ideale citytrip bestemming
  Yellow Cabs in Manhattan New York
 • New England biedt volop wandelmogelijkheden.
  Volop natuur in New England
 • Gettysburg is een belangrijk oorlogsmonument in Pennsylvania Oost Amerika.
  Gettysburg Monument Pennsylvania
 • Adirondack NP is voor natuurliefhebbers een ware trekpleister aan de Oostkust.
  Adirondack National Park
 • Het Witte Huis is een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Washington.
  White House Washington
 • In Pennsylvania ziet u veel van deze boerderijen met rode daken tijdens uw rondreis.
  Pennsylvania farm

Oost-Amerika

​De Oostkust van Amerika heeft een zeer divers landschap; u vindt hier steden van wereldformaat zoals New York en Boston. Ook als u van de natuur houdt, ben u hier op de juiste plek. Echte highlights zijn de Niagara Falls, Colton Point State Parks of Adirondack Park. Of geniet van de prachtige stranden en kustlijnen in Cape Cod, Bar Harbor of The Hamptons

Naast onze standaardreizen zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van een reis naar uw eigen wensen. Een reis door Oost-Amerika is bijvoorbeeld prima te combineren met een bezoek aan Canada. Vraag naar de mogelijkheden! Bel of mail gerust met één van onze Oost Amerika-specialisten!

Steden van Wereldformaat

New York

The City That Never Sleeps. De stad New York kent vele beroemde bezienswaardigheden zoals Statue of Liberty, Empire State Building, Central Park, Times Square. Manhattan staat garant voor een aantal dagen vermaak en is een echte must-see aan de oostkust van de Verenigde Staten! 

Onze New York tips!
Onze New York tips!

Washington

Niet alleen woont hier de Amerikaanse president in het Witte Huis, ook zetelt het Amerikaanse Congres in deze stad. In Washington zijn vele wereldberoemde musea. Een van de bekendste is het Smithsonian. Ook is het heerlijk winkelen in Washington. Hiervoor kunt u ook de grote Outlet in Leesburg nabij Washington bezoeken.

Wat te doen in Washington
Wat te doen in Washington

Boston

Boston is een stad in Massachusetts met een rijke geschiedenis. De stad ademt een ontspannen Europese sfeer uit. Geniet van de vele shoppingmogelijkheden en maak een reis door de geschiedenis door middel van de Freedom Trail. 

Bezienswaardigheden in Boston
Bezienswaardigheden in Boston

Philadelphia

Philadelphia is een stad met veel historische gebouwen en groen. De ideale bestemming voor liefhebbers van geschiedenis. In deze stad werd in 1776 de onafhankelijkheidsverklaring getekend en de grondwet opgesteld. Een bezoek aan Independence Hall en Liberty Bell Center mag dan ook niet ontbreken.

Onze top 3 Philadelphia!
Onze top 3 Philadelphia!

New England

Laat u betoveren door de regio New England gevormd door de staten Connecticut, Massachusetts, Maine, New Hampshire, Rhode Island en Vermont. New England is vooral bekend door de Indian SummerI wanneer de hele regio goud kleurt! Pittoreske plaatsjes, prachtige kustlijnen, vuurtorens en karakteristieke huizen, een onvergetelijke reis gegarandeerd! 

Highlights van New England
Highlights van New England