Onze belofte: u ontvangt altijd de Beste Prijs Garantie!

Onze kernwaarden zijn de afgelopen 25 jaar eigenlijk nooit veranderd: wij streven altijd naar de hoogste service, kwaliteit, flexibiliteit en de allerbeste prijs!

Onze reisspecialisten hebben jarenlange ervaring en doen hun uiterste best om u op werkdagen supersnel, op zijn laatst binnen 24 uur, een geheel vrijblijvend reisvoorstel toe te sturen. Ook voor uw uitgebreide maatwerkreizen. Handig, want dan kunt u snel verder met uw voorbereidingen en besparen wij u talloze uren uitzoekwerk!

Maar daar houdt het niet mee op: op al onze reisvoorstellen ontvangt u de Beste Prijs Garantie. Uw pakketreis (vluchten, hotels en huurauto) wordt door ons samengesteld op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding: u vliegt op vluchten die wij zelf zouden vliegen, u slaapt in hotels die wij regelmatig bezoeken cq. aanbevelen en u rijdt in een prettige en passende huurauto.

En kunt u toch uw bij Exit Reizen opgevraagde reis elders voordeliger boeken? Stuur ons uiterlijk op de dag van boeking de volledig concurrerende offerte door. Onze reisspecialisten helpen u dan gegarandeerd aan de Beste Prijs!

Bekijk direct ons reisaanbod, klik op de door u gewenste bestemming: