Strandvakantie Aruba

12 daagse droomvakantie in de Caribbean

  • Ga shoppen in de leuke winkeltjes in Oranjestad.
    Shoppen - Oranjestad
  • Aruba beschikt over verschillende stranden. Eagle Beach is het derde mooiste strand van de wereld!
    Strand Aruba

Welkom op "One Happy Island"

Bij een vakantie op Aruba denk je aan de parelwitte stranden, een azuurblauwe zee, watersporten, palmbomen, luxe resorts en kleurrijke gebouwen in de hoofdstad Oranjestad. Het tropische vakantie-eiland, ook wel "One Happy Island" genoemd, is een van de bovenwindse eilanden van de Kleine Antillen. Dit paradijs is een perfecte vakantiebestemming met een enorme variatie: Of u nu met z'n tweeën of als gezin hier verblijft, als enthousiaste watersporter of als strandliefhebber, u zult een heerlijke tijd beleven in dit stukje Nederland in de tropen.

Wilt u een langer verblijf of een ander hotel? Wij kunnen de reis vanzelfsprekend geheel op maat samenstellen!

Prijs op aanvraag

Informatie over Aruba

Temperatuur en het weer  
Aruba heeft een tropisch klimaat met het hele jaar door aangename temperaturen van rond de 30 graden Celcius. Er valt weinig regen en de zon schijnt bijna dagelijks uitbundig. De luchtvochtigheid is vrij hoog, waardoor het vochtig kan aanvoelen. Maar dan is er gelukkig de zeebries die er voor zorgt dat het goed te verdragen is.  

Activiteiten en bezienswaardigheden  
Bent u klaar voor wat levendigheid na een dag op het strand? Bezoek dan de hoofdstad van het eiland met zijn kleurrijke en sfeervolle centrum met de karakteristieke Caribische sfeer. Oranjestad is een echt winkelparadijs en heeft een gezellig uitgaanscentrum met veel restaurants en cafés. De prachtige koloniale architectuur komt terug in de gekleurde gevels aan de huizen die aan het water staan. Bezoek het oude Fort Zoutman aan de Paardenbaai waarin het historisch museum van Aruba is gevestigd. 

Het grootste natuurgebied van Aruba is het Arikok National Park. Naast kleurrijke begroeiing en diverse inheemse diersoorten vindt u hier ook een aantal bezienswaardigheden, zoals de fonteingrot, een natuurlijke zwembad en tientallen holtes (sproeigaten) waardoor het zeewater omhoog wordt gespoten. Dit is geweldig om te zien!  

Wat ook leuk om te doen is om een boottocht te maken langs de kust. Geniet van het prachtige onderwaterleven, de parelwitte zandstranden en de azuurblauwe zee. 


Hotel in deze reis

(Gold)1e tot en met 10e overnachting


Holiday Inn Resort Aruba - Beach Resort & Casino (10 nachten)

Dit luxe hotel ligt direct aan het schitterende Palm Beach en ca. 3 mijl van het centrum van Oranjestad.