Fly & Drive Denver

2 weekse Fly en Drive

 • Wildlife Rocky Mountains
  Wildlife Rocky Mountains
 • Dit standbeeld in Denver is gemaakt door Alexander Phimister Proctor. Hij noemde dit standbeeld Bronco Buster waarvoor Bill "Slim" Ridings model gestaan.
  Denver, Bronco Buster Statue
 • President Woodrow Wilson heeft op 26 januari 1925 de wet ondertekend waardoor het Rocky Mountain National Park ontstond.
  Rocky Mountains National Park
 • Yellowstone NP
  Yellowstone NP

2 weken op rondreis vanaf Denver zonder verplichtingen!

​​Met deze Fly en Drive kunt u zelf beslissen welke bezienswaardigheden, Nationale Parken en steden u wilt bezoeken in het midwesten van de USA. U zit niet vast aan vooraf gereserveerde hotels, alles is naar eigen keuze!

al vanaf € 1179,–

Denver

De echte geschiedenis van de stad wordt gelijk al in de Larimer Street duidelijk. Op elke hoek staan nog oude gaslantaarns en er staan hier woningen in Victoriaanse stijl. Een leuke aanrader is om een bezoek te brengen aan het huis van 'unsinkable' Molly Brown, een van de weinige overlevenden van de Titanic Ramp. Zij was filantroop en activiste en getrouwd met een succesvolle goudzoeker. Na de ramp heeft zij zich ook bijzonder ingezet voor hulp aan de slachtoffers van de ramp. De woning geeft een leuk beeld van hoe de rijken in Denver in die tijd leefden.

Denver kent vele musea. Het Denver Art Museum bevat 35.000 kunstwerken uit Europa, Azië en de USA en in de American Indian Hall kunt u een collectie van totumpalen bekijken. In het Museum of Western Art gaat terug in de Wild West tijd en in het Railroud Museum staan meer dan 80 oude stoomlocomotieven en koetsen.

Wat natuurlijk zeker een bezoek waard is, is het dichtbij gelegen Rocky Mountain National Park. Het park bestaat uit 1070 km2 ongerepte natuur met 78 bergen hoger dan 3600 meter. In de wintermaanden valt er in de Rocky Mountans veel sneeuw en dit gebied is dan ook een uitstekende bestemming voor een wintersportvakantie. 

Prijzen Fly & Drive Denver

Deze reis is inclusief:

Vluchten met gerenommeerde lijndienstmaatschappijen van Amsterdam / Brussel naar Denver
en van Denver naar Amsterdam / Brussel

14 dagen huurauto Economy 2 deurs (ophalen en inleveren in Denver) bij reisdeelname van 2 personen

van t/m Al vanaf
Nu 30 nov 2024 € 1179,–

Prijs inclusief:

- Luchthavenbelasting, veiligheidstoeslag en boekingskosten
- SGR
- Huurauto op basis van het Inclusive-pakket

Prijs exclusief:

- Evt. underage-toeslag voor bestuurders jonger dan 25 jaar
- Evt. hoogseizoenstoeslag in de periode van 1 juli t/m 19 augustus en 15 t/m 31 december vanaf € 80 per week en € 16 per dag per auto. De aanvangsdag is bepalend voor de gehele huurperiode.
- Evt. toeslag voor extra bestuurders

Prijzen

Prijzen gelden per persoon, op basis van minimale deelname van 2 personen.
Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en/of wijzigingen.
Indien u met meer personen reist krijgt u, afhankelijk van het aantal deelnemers en het type huurauto, een korting of een grotere huurauto