La Jolla

Ruige kustlijnen

  • De populaire La Jolla Cove.
    La Jolla Cove
  • Geniet van een ontspannen strandvakantie.
    La Jolla
  • Spot zeeleeuwen in het wild bij La Jolla Cove.
    La Jolla Cove

Adembenemende kust

Het leuke kustplaatsje La Jolla ligt aan zee en behoort tot de staat Californië. Deze plaats is een erg populaire reisbestemming vanwege de prachtige Pacifische kust en locatie. Als u een strand- of zwemvakantie plant, bent u bij La Jolla aan het juiste adres. In de beschutte baai kunt u heerlijk ontspannen en het dagelijkse leven even vergeten
Voor snorkelaars en duikers wordt een excursie naar de onderwaterwereld aanbevolen, bijvoorbeeld naar Jolla Underwater Park, een van de mooiste duikplekken in Californië. Het centrum van San Diego ligt 20 km ten noorden van La Jolla. 


Top 5 bezienswaardigheden

- San Diego – La Jolla Underwater Park
- Ellen Browning Scripps Memorial Pier 
Sunny Jim´s Sea Cave 
- Stuart Collection 
- Mt. Soledad National Veterans Memorial  


La Jolla Cove

We raden aan om een omweg te nemen naar La Jolla Cove Bay, dat erg populair is bij zowel toeristen als de lokale bevolking. Deze pittoreske baai is uitgeroepen tot natuurreservaat, dus surfplanken, boogieboards, kajaks etc. zijn niet toegestaan. Hier leven veel dieren zoals verschillende vissen, verschillende vogelsoorten en zeeleeuwen in het wild. Voor veel toeristen zijn de zeeleeuwen de reden om La Jolla Cove te bezoeken, want nergens anders zie je zeeleeuwen van zo dichtbij, zoals hier op het strand.

La Jolla Cove
La Jolla Cove

Torrey Pines State Reserve

In dit natuurgebied vind je vele kilometers aan wandelpaden om je te vergapen aan de prachtige natuur. U kunt ook verschillende diersoorten ontdekken in hun natuurlijke omgeving. In dit reservaat vind je ook tal van soorten planten, bomen, zandstenen rotsen, kliffen en nog veel meer. De plaats is ook erg populair vanwege de prachtige zonsondergangen.

Torrey Pines State Reserve
Torrey Pines State Reserve
La Jolla