United Airlines

Vlieg met United Airlines naar Amerika … of verder

United Airlines biedt non-stop vluchten aan vanuit Amsterdam naar Chicago, New York/Newark Liberty, Houston en Washington, D.C, met doorverbindingen naar meer dan 280 bestemmingen in de VS, Canada, Latijns- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Vanaf 31 maart 2019, vliegt United ook dagelijkse non-stop tussen Amsterdam en San Francisco!

Samen met United Express, voert United ongeveer 4.600 dagelijkse vluchten uit naar meer dan 350 luchthavens op vijf continenten. Hiermee is het één van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen.

United Economy

Op alle trans-Atlantische vluchten geniet u in United Economy® van een driegangenmenu met gratis frisdranken, bier of wijn. Alle stoelen zijn ook uitgerust met een individueel video scherm voor gratis on-demand entertainment.

Voor meer informatie over United Economy, klik hier.

Meer comfort in United Economy Plus

Economy Plus®-stoelen bieden extra beenruimte en bevinden zich in het voorste gedeelte van de Economy Class cabine. Het reserveren van een Economy Plus stoel kan vanaf het moment van de boeking, tijdens het check-in proces online of op de luchthaven bij de check-in balies en is ook beschikbaar op alle vluchten vanuit Amsterdam. De prijs wordt bepaald op basis van tijdstip, datum, aanbod en stoel. United MileagePlus Premier leden kunnen vooraf gratis toegang krijgen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Flat-bed stoelen op alle United vluchten vanuit Amsterdam

Vlieg in United Polaris℠ Business Class en geniet van een nieuwe reiservaring gericht op slaapverbetering dankzij speciaal beddengoed ontworpen om de best mogelijke nachtrust in de lucht te bieden. Als United Polaris passagier geniet u in de lucht van een dinerervaring van hoog niveau.

In de United Polaris lounges in Chicago O’Hare, Newark, Houston en San Francisco, kunnen business class reizigers voor hun vlucht à la carte dineren, of gebruik maken van privé bedden en spa-achtige douches.

Wi-Fi aan boord

Op bijna alle toestellen heeft United Wi-Fi geïnstalleerd zodat u verbonden kunt blijven om te werken of om naar uw favoriete programma te kijken. De kosten voor United Wi-Fi® varieren afhankelijk van de vlucht. Abonnementen zijn mogelijk en op sommige vluchten kunnen United MileagePlus® leden met hun mijlen betalen.

Voor meer informatie over United Wi-Fi, klik hier.

Download de United app

Maak gebruik van de United app voor Apple®, Android™, Windows® phone and BlackBerry® 10 toestellen om bijvoorbeeld online in te checken vanaf 24 uur voor vertrek. Via de app krijgt u ook toegang tot uw mobiele instapkaart, vlucht en MileagePlus informatie, entertainment menu aan boord en veel meer.

Naar New York? Ervaar de United Experience op Newark Liberty International Airport (EWR)

Wist u dat de Big Apple sneller te bereiken is vanuit Newark Liberty International Airport? Slechts 30 minuten per trein!

Daarnaast, op Newark, kunnen passagiers van de United Experience genieten en een nieuwe “shopping & dining” ervaring beleven in Terminal C. Zo kan men bijvoorbeeld gebruik maken van één van de 6.000 iPads die in de terminal beschikbaar zijn om eten, drankjes of goederen te bestellen en deze in een restaurant of aan de gate te laten leveren.

Bekijk de Big Metal Bird video om meer te leren over alle nieuwigheden op Newark Airport.

Chicago O'Hare International Airport (ORD)

Dit vliegveld ligt op 27 km. ten noordwesten van Chicago en is United's grootste hub. Jaarlijks reizen zo'n 16 miljoen passagiers met United via O'Hare. In December 2016 werd de eerste United Polaris lounge op Chicago O’Hare geopend.

Star Alliance

United is een stichtend lid van Star Alliance®. Dit geeft frequente reizigers de mogelijkheid om mijlen te sparen via het MileagePlus® programma van United of via het programma van een Star Alliance partner.