Grand Tour of the West

de complete 30 daagse westkustrondreis

 • Highway 101
  Highway 101
 • Goldfield in Phoenix
  Goldfield in Phoenix
 • Colorado Bend
  Colorado Bend
 • Mesa Verde
  Mesa Verde

Beleef alle National Parks aan de westkust in deze rondreis van een maand!

Een schitterende 4-weekse autorondreis waarin heel veel te zien is: u bewondert de spectaculaire natuur van het westen zoals o.a. de Nationale Parken Arches, Yosemite, Monument Valley, Death Valley, Sequoia, Bryce Canyon, Yellowstone en niet te vergeten de Grand Canyon! San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Salt Lake City, Phoenix en San Diego zijn een paar van de steden die u zult aandoen. Geniet vier weken lang van het beste wat West-Amerika te bieden heeft!


al vanaf € 2699,–

Wild West, natuur en metropolen

Het Wilde Westen. De natuurparken. De metropolen. Van Hollywood en Venice Beach via kronkelende kustwegen en stranden met surfers en zeehonden rijdt u naar de mooiste stad ter wereld. Via natuurparken met reuzenbomen rijdt u door de hete woestijn naar de gekste stad van de wereld. U bezoekt daarna Zion, Bryce, Yellowstone en belandt via Colorado in het Wilde Westen van Arizona waar u nog een stukje Route 66 kunt meepakken om uiteindelijk in Los Angeles te eindigen. 

Reisverslag

Dag 1 en 2 Los Angeles 

Na aankomst in Los Angeles hebben we direct de huurauto opgehaald bij het autoverhuurbedrijf Alamo. Het Comfort Inn hotel is niet ver, het heeft nette kamers en een prima zwembad. Hier blijven we de eerste 2 nachten. We rijden via de 405 naar alle bekende trekpleisters van Los Angeles. Deze zijn vanuit het hotel goed bereikbaar. We zijn natuurlijk rondgereden door Beverly Hills, Hollywood, Venice Beach, Manhattan Beach het J. Paul Getty Museum en natuurlijk Disneyworld Anaheim.


Dag 3 Pismo Beach ca. 340 km

De 3e dag rijdt u langs de schitterende kustweg naar het plaatsje Pismo Beach, u verblijft hier 1 nacht. Op de route is het leuk om rond te kijken in Malibu en Santa Barbara. 

Malibu kustlijn

Dag 4 Via Big Sur naar San Francisco ca. 390 km

De 4e dag rijden we de Highway One verder van Pismo Beach naar San Francisco. Een flinke rit, we vertrekken dus nog vroeg, te meer omdat we graag een aantal malen willen stoppen. Ons is verteld dat we moeten stoppen in Piedras Blancas (hier liggen inderdaad honderden Elephant Seals op het strand te zonnen), Hearst Castle (dit zien we alleen van een afstand op de heuvel, we hadden dan een extra dag moeten inplannen), Big Sur, Julia Pfeiffer Burns State Park en Monterey en Carmel waar we via de 17 mile drive een glimp opvangen van Pebble Beach.

Monterey is een heel schattig voormalig vissersdorpje waar we een extra nacht hadden kunnen boeken. Dit hebben we niet gedaan, we moeten het doen met een wandeling over Cannery Row. Hier liggen veel speelse zeehonden op de rotsen.


Julia Pfeiffer Burns State Park

Dag 5, 6 en 7 San Francisco

San Francisco behoort tot de mooiste steden ter wereld, zonder twijfel. Direct in het oog springen ons eigenlijk de ontzettend steile straten, iets wat je op plaatjes niet zo goed waarneemt. De eerste dag hadden we fietsen gehuurd via Exit Reizen en we fietsen dan ook een rondje door de stad en over de Golden Gate, een prachtige ervaring vanaf de fiets. Je ziet dan echt hoe hoog en groot de brug is.  De tweede dag wandelen we veel en pakken een aantal malen de cable car (absolute aanrader) door de heuvelachtige stad en we zien Lombard Street, we bewonderen Chinatown en we eten Sushi in Japantown. De derde dag is ons geplande bezoek aan Alcatraz (ver van te voren reserveren!) en daar wordt je wel even stil van. De voormalige gevangenis is een must see. Na terugkomst slenteren we over Fisherman's Wharf, een nogal toeristische maar wel gezellige kade.

Painted Ladies San Francisco

Dag 8 Via Sacramento naar Lake Tahoe ca. 300 km

De rit van San Francisco naar Lake Tahoe is een rit langs de hoofdstad van California, Sacramento. Dit hebben we echter gauw gezien en lunchen hier in een deli. We besluiten om de noordelijke route te rijden, via Truckee en langs Olympic Valley (winterspelen 1960). De rit gaat dan aan de westzijde langs Lake Tahoe waardoor we langs het betoverende Emerald Bay komen, waar we wat plaatjes schieten.


Dag 9 Lake Tahoe

Lake Tahoe biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning. We hebben de keus uit het huren van een boot of fietsen. We besluiten fietsen te huren en naar het strand te fietsen. Het meer ligt op 2000 meter hoogte en ook nu in de zomer is het water nog heerlijk koel. 's Avonds zien we een show in het Harvey's hotel.

Emerald Bay, Lake Tahoe

Dag 10 Yosemite National Park ca. 450 km via de Tioga Pass

Vandaag zijn we vroeg weggereden uit Lake Tahoe en na een paar uurtjes zitten we midden in Yosemite National Park. Yosemite is prachtig, we rijden over de Tioga Pass pakken een omweg om Glacier Point te bekijken. Het Ranger Station geeft goede tips wat je kunt gaan zien en doen: In Yosemite National Park zijn een aantal prachtige plekken om te wandelen, de moeilijkheidsgraad en duur van de wandeling is duidelijk aangegeven. We kiezen een hike die voor ons acceptabel is.


Dag 11 Sequoia National Park ca. 180 km

Vanuit Fresno rijden we weer op tijd weg en we rijden richting het Sequoia National Park. De bomen worden steeds groter en groter. In het hart van Sequoia komen we bij de bomen die het meest imposant zijn: De General Sherman is qua volume de grootste boom op aarde. Er zijn echter meer grote bomen en daar zien we minder toeristen. Imposant blijft het, deze reuzenbomen die soms wel 3000 jaar oud zijn en over al die tijd stormen, bosbranden en andere rampen overleeft hebben. Een mooie ervaring, vooral voor de kinderen, die keken hun ogen uit.

Reuzenbomen in Sequoia

Dag 12 via Death Valley naar Las Vegas ca. 550 km

Vandaag besluiten we toch de omweg via Death Valley te rijden.? We hebben weliswaar veel gereden de afgelopen dagen, maar zijn er nu toch, en wilden dan ook Death Valley met zijn hete temperaturen meemaken. Grappig is echter dat in Death Valley een temperatuur was van 112 graden Fahrenheit (44 graden Celsius), maar dat het in Las Vegas precies even warm was. Qua natuur is Death Valley wel mooi om te zien, maar ik zou er niet nog een keer voor omrijden. 


Dag 13 Las Vegas

Las Vegas. We waren er maar anderhalve dag, maar het smaakt naar meer. Een heerlijk hotel (we hadden een upgrade naar het Tropicana geboekt) hier in Las Vegas. Las Vegas is fantastisch, totaal over the top. Leuk om een show te zien (wij zagen Blue) en om de gigantische casinohotels te bekijken. Op de Stratosphere hebben mijn zoon en ik nog in een achtbaan gezeten op grote hoogte.


Dag 14 van Las Vegas naar Zion National Park ca. 200 km

We nemen na het ontbijt met pijn in het hart afscheid van Las Vegas. "We'll be back" besluit ik als een soort Schwarzenegger. De rit naar St. George is niet echt ver, via de Interstate 15 is het slecht 2 uurtjes. Gezien de hitte lijkt het me leuk om een uurtje om te rijden via de Hoover Dam en dan langs Lake Mead, het stuwmeer voor de Colorado. Dan kunnen de kinderen daar nog even zwemmen in het koele water van de Colorado. Ondanks alle omwegen zijn we om 13.30 uur bij het hotel. 

Las Vegas

Dag 15 Van Zion via Bryce naar Salt Lake Cityca. 500 km

Na het inchecken rijden we een kleine 45 minuten naar Springdale. Hier zijn parkeerplekken en rijden shuttles het park in. Om 15.00 zijn we in Zion National Park, dat lijkt laat, maar we hebben als doel om de wandeling naar de Emerald Pools te maken. Morgen komen we ook nog door het park. We wandelen de Emerald Trail en zijn blij dat we een fles water meegenomen hebben en allemaal een pet op hebben. Ook later in de middag is het nog zeer heet. Zion National Park is een prachtig park als je de moeite neemt om hier een paar wandelingen te maken. Moe maar voldaan keren we terug naar het hotel. De volgende ochtend rijden we door Zion naar Bryce Canyon National Park, met een stop in Zion een rit van 4 uur. Bryce Canyon is een heel ander gebied. Hier niet zozeer watervallen, bomen en steile bergen. In Bryce zie je juist zandstenen rotspilaren, oneindig veel en dan ook nog in talloze kleurschakeringen. Prachtig, maar na twee uur hadden we dit schouwspel wel gezien. Ook hebben we nog een rit naar Salt Lake City voor de boeg, wat vanuit Bryce nog circa 4 uur gaat duren.


Dag 16 Van Salt Lake City naar West Yellowstone ca. 500 km

Salt Lake City is de stad van de mormonen. Hun heiligdom is Temple Square. Dat moet je in Salt Lake City dan ook gezien hebben. Kun je niet genoeg krijgen van de natuur, dan is Antelope Island de moeite waard, hier vindt je in het wild bisons, dikhoornschapen en muildierherten. Wij hebben naast Temple Square de mall bezocht. Rond 11 uur zijn we gaan rijden richting West Yellowstone, waar we na enkele stops aankwamen om half zeven. 

Zion Emerald Pool

Dag 17 Yellowstone

Yellowstone is een uniek National Park. Gelukkig maar, want Yellowstone ligt niet echt om de hoek. Ons hotel ligt vlak bij de ingang van het park en we zijn vroeg opgestaan. Direct in de schemerochtend zien we al enkele bisons en ook zagen we een over de weg struinende Grizzly beer in levende lijve. Een tip is dus om vroeg op te staan, als je bij zonsopgang in het park bent is het nog niet heel druk en is de kans aanzienlijk groter om dieren in het wild tegen te komen. Overdag kunnen er in het hoogseizoen aardig wat auto's het park ingaan, wat een aantal dieren een schuchter maakt. 


Dag 18 Yellowstone ca. 80 km

Vandaag rijden we door Yellowstone van West naar Oost. Eindpunt is Cody, het dorp van Buffalo Bill. We bekijken onderweg de geysers. Het is grappig om te zien dat men precies weet wanneer een geyser gaat spuiten. De geysers zijn sowieso interessant, en makkelijker te fotograferen dan de dieren.

Yellowstone geisers

Dag 19 Van Cody naar Rock Springs ca. 450 km

We rijden van Cody naar het zuiden richting Thermopolis bij het Hot Springs State Park waar we de hete bronnen en watervallen hebben gezien. Omdat we laat opgestaan waren komen we niet meer toe aan het indianenreservaat Wind River, maar we weten dat er nog meer indianenreservaten op de route liggen.


Dag 20 Van Rock Springs naar Moab ca. 540 km

Van Rock Springs naar Moab. Halverwege deze rit zijn we anderhalf uur gestopt bij het Dinosaur National Monument. Interessant om te zien hoe dinosaurussen gevonden worden, er is buiten een wandeling langs de vindplaatsen van Dinosaurussen. Leuke break halverwege de rit!


Dinosaur National Monument

Dag 21, 22 Moab

Er is in Moab veel te doen. Moabs bestaansrecht ontleent zich indirect steeds weer aan de Colorado River, die ook hier weer zijn prachtige sporen heeft nagelaten.We bezoeken Arches National Park, Dead Horse Point en Canyonlands. Verder maken we een rafttrip (aanrader!) en bekijken de rotstekeningen.


Dag 23 Van Moab naar Cortez ca. 190 km

De rit vandaag van Moab naar Cortez is maar 2 uurtjes. We besluiten dus voor het inchecken al direct naar Mesa Verde te gaan,  Het is fascinerend om te zien. De Anasazie indianen hebben hier talloze rotswoningen nagelaten. Deze 750 tot 1100 jaar oude stenen huisjes zijn uitgehakt in rotswanden en liggen beschut onder een plateau genaamd Mesa Verde.  

Arches National Park

Dag 24 Van Cortez naar Page ca. 350 km

Cortez is een klein dorpje dat Mexicaans / Indiaans aandoet. Het is gebouwd in de 19e eeuw. In de navigatie zetten we de plaats Bluff, om niet de afslag naar Monument Valley te missen. Kort na Bluff komen we voorbij Mexican Hat, een rare zandstenen pilaar met bovenop een steen in de vorm van een omgekeerde sombrero. Daarna komen we al gauw bij Monument Valley, wat we allemaal van de foto kennen. In het echt is het zo veel groter dan je je kunt voorstellen. Er is hier niet veel meer te doen dan foto's maken en kijken naar dit wonder der natuur. In Kayenta maken we een stop en eten Mexicaans in het Amigo Cafe. Daarna spoeden we ons door naar Page.

Monument Valley

Dag 25 Page - Grand Canyon - Sedona ca. 400 km via South Rim Grand Canyon

Gisteravond prachtige foto's kunnen maken aan Lake Powell. We zijn vanochtend om 10.30 uur in de Antelope Canyon geweest, de welbekende grot (slotcanyon). De excursie wordt door indianen begeleid en het is erg mooi om te zien. Om 12 uur rijden we richting het zuiden, en besluiten toch de omweg te maken om nog even de Grand Canyon te zien. Deze hebben we al een keer bekeken een aantal jaar geleden. Hier zijn we om half vier, dit keer willen we graag de zonsondergang meemaken bij de Grand Canyon. Omdat we 1 extra nacht in Sedona hebben geboekt kunnen we de zonsondergang bij Sedona de volgende avond fotograferen.

Dag 26 Sedona - Phoenix ca. 200 km

We hebben vandaag niet al te veel zin in een lange autorit en besluiten de Freeway 17 te pakken naar het zuiden, Mooier was geweest om via Tonto National Forest te rijden, maar we hebben vandaag meer behoefte aan shoppen. Ten noorden van Phoenix worden we op onze wenken bediend in het plaatsje Anthem. Hier vinden we een outlet met ongeveer 100 winkels. Na een paar uurtjes kledingshoppen rijden we door naar Scottsdale. De hitte is hier enorm, de temperatuur is 's avonds nog circa 42 graden. Eerst afkoelen in de pool. Daarna in gezellige Oldtown Scottsdale uitgebreid gedineerd. 

Sedona Red Rock Country

Dag 27 Phoenix en Scottsdale

We zijn hier maar een dag, dus we genieten van het warme weer en de stralend blauwe hemel. De Camelback Mountain is vanuit de hele vallei wel te zien. Wij besluiten downtown Phoenix te verkennen en belanden in een Wild West  

Wat ons opvalt: Phoenix is gigantisch: We zoeken het op en deze stad blijkt 4.5 miljoen inwoners te hebben, een verdubbeling sinds 1990.

Phoenix

Dag 28 Laughlin ca. 400 km

Deze dag rijden we 280 mijl, maar niet naar Laughlin, maar naar Palm Springs. De rit gaat voornamelijk door de eindeloze woestijn. Laughlin inruilen voor Palm Springs, dat kon bij Exit Reizen zonder probleem, er werd een verschil in hotelprijs doorberekend. Palm Springs is een prettig stadje waar in de vorige eeuw veel Hollywood beroemdheden hun weekendverblijf hadden. Het centrum is gezellig en nodigt uit om vanuit het hotel naar het centrum te wandelen. Inmiddels is er ook een enorme outlet bij Palm Springs gebouwd voor de liefhebbers, hier kom je langs als je van Palm Springs naar Los Angeles rijdt. Ook zie je op die route het windmolenpark, waar letterlijk duizenden windmolens staan.


Dag 29 Los Angeles ca. 450 km

Het laatste dagje van de vakantie is aangebroken en we rijden terug naar waar we 4 weken geleden aan de reis begonnen. Los Angeles. Een mooi moment om alle foto's nog een keer te bekijken in de auto en herinneringen op te halen. 


Belangrijk

Let op: Door onvoorziene (weers-)omstandigheden kunnen wegen door en in de nabijheid van Nationale Parken gedeeltelijk en/of geheel afgesloten zijn. Het is raadzaam om u ter plaatse, voor uw bezoek aan de parken, goed te laten informeren over de meest actuele condities.

De afstanden zijn van plaats naar plaats. Dit betreffen geen exacte afstanden, er is geen rekening gehouden met bezienswaardigheden en Nationale Parken welke u wellicht tijdens de rit wilt bezoeken.

Colorado River Laughlin

Geschreven door Exit Reizen

Heerlijke trip. Onvergetelijk!

In 2014 hebben wij deze reis gemaakt ter gelegenheid van mijn 50e verjaardag. Mooi dat alles bij Exit aan te passen was aan onze wensen!

A. de Waal

Hotels in deze reis

(Silver)


1e en 2e overnachting


Comfort Inn Cockatoo Los Angeles (2 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 3348 reviewers gewaardeerd met het cijfer 8.4 / 10    

Het Comfort Inn Cockatoo is een zeer centraal gelegen hotel. Een uitstekende bereikbaarheid naar de luchthaven en alle interessante attracties in Los Angeles. Aanrader!

Meer over Comfort Inn Cockatoo Los Angeles

3e overnachting


Best Western Casa Grande Inn Arroyo Grande / Pismo Beach (1 nacht)

Dit sterren verblijf wordt door 5526 reviewers gewaardeerd met het cijfer 8.2 / 10    

Casa Grande Inn Arroyo Grande Arroyo Grande / Pismo Beach - Gastvrij hotel in Spaanse Mission stijl, 2 mijl van Pismo Beach

Meer over Best Western Casa Grande Inn Arroyo Grande / Pismo Beach

4e tot en met 6e overnachting


Hotel Whitcomb San Francisco (3 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 13445 reviewers gewaardeerd met het cijfer 6.7 / 10    

Gelegen aan Market Street is dit hotel vrij centraal in San Francisco, dichtbij het centrum.De kamers zijn klassiek en dit hotel is ooit, 100 jaar geleden, een tijdje het stadhuis van San Francisco geweest.

Meer over Hotel Whitcomb San Francisco
Whitcomb Lobby
Whitcomb Lobby
Whitcomb Bar
Whitcomb Bar

Best Western Plus El Rancho Inn & Suites (3 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 4144 reviewers gewaardeerd met het cijfer 8.5 / 10    

Best Western Plus El Rancho Inn & Suites - gastvrij familiehotel buiten het centrum van San Francisco.

Meer over Best Western Plus El Rancho Inn & Suites

7e en 8e overnachting


Hard Rock Hotel
Lake Tahoe (2 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 711 reviewers gewaardeerd met het cijfer 7.4 / 10    

Hard Rock Hotel Lake Tahoe - Onlangs gerenoveerd hotel met diverse restaurants, bars en een casino.

Meer over Hard Rock Hotel
Lake Tahoe
Hard Rock hotel Lake Tahoe Lobby
Hard Rock hotel Lake Tahoe Lobby
Hard Rock hotel in Lake Tahoe
Hard Rock hotel in Lake Tahoe

9e overnachting


Best Western Village Inn Fresno (1 nacht)

Dit sterren verblijf wordt door 899 reviewers gewaardeerd met het cijfer 7.6 / 10    

Best Western Village Inn is een leuk en vriendelijk hotel in Fresno, vlak naast de Manchester Shopping Mall

Meer over Best Western Village Inn Fresno

10e overnachting


Holiday Inn Express Bakersfield  (1 nacht)

Dit sterren verblijf wordt door reviewers gewaardeerd met het cijfer 0 / 10    

Het comfortabele Holiday Inn Express hotel ligt ca. 13 minuten rijden van het centrum van Bakersfield, dicht bij diverse uitvalswegen. Het goed gewaardeerde hotel heeft een moderne lobby met zitruimte en beschikt over verschillende faciliteiten zoals een zwembad, whirlpool en een fitnessruimte.

Meer over Holiday Inn Express Bakersfield 

11e en 12e overnachting


Plaza Hotel Las Vegas (2 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 8979 reviewers gewaardeerd met het cijfer 7.9 / 10    

 Het Plaza Las Vegas ligt in downtown Las Vegas.

Meer over Plaza Hotel Las Vegas
Plaza Las Vegas restaurant
Plaza Las Vegas restaurant

13e overnachting


Ramada by Wyndham St George (1 nacht)

Dit sterren verblijf wordt door 1366 reviewers gewaardeerd met het cijfer 8 / 10    

Ramada by Wyndham St George - Dit prima toeristenklasse hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor uw bezoek aan Zion National Park. Ook ligt St George op de route naar Bryce Canyon National Park, de Grand Canyon North Rim, Great Basin National Park en Capitol Reef National Park.

Meer over Ramada by Wyndham St George

14e overnachting


Crystal Inn Hotel & Suites Salt Lake City (1 nacht)

Dit sterren verblijf wordt door 3000 reviewers gewaardeerd met het cijfer 8.7 / 10    

Crystal Inn Hotel & Suites in Salt Lake City - perfecte ligging in het centrum van Salt Lake City. 

Meer over Crystal Inn Hotel & Suites Salt Lake City
Crystal inn Salt Lake City zwembad
Crystal inn Salt Lake City zwembad
Crystal inn Salt Lake City
Crystal inn Salt Lake City

15e en 16e overnachting


Best Western Weston Inn in West Yellowstone (2 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 572 reviewers gewaardeerd met het cijfer 8 / 10    

Best Western Weston Inn in West Yellowstone is ideaal gelegen aan de ingang van Yellowstone. 

Meer over Best Western Weston Inn in West Yellowstone

17e overnachting


Comfort Inn at Buffalo Bill Village Cody (1 nacht)

Dit sterren verblijf wordt door 1299 reviewers gewaardeerd met het cijfer 8 / 10    

Het Comfort Inn Buffalo Bill Village ligt in centrum van Cody, in de buurt van Yellowstone en bezienswaardigheden als het Jim Gatchell Memorial Museum, Fort McKinney, Fort Phil Kearny en Lake DeSmet. ​Het Comfort Inn at Buffalo Bill Village is een prettig hotel in de typische Comfort Inn stijl: Eenvoudig maar goed.

Meer over Comfort Inn at Buffalo Bill Village Cody
Comfort Inn at Buffalo Bill Village Cody ontbijt
Comfort Inn at Buffalo Bill Village Cody ontbijt
Comfort Inn at Buffalo Bill Village in Cody
Comfort Inn at Buffalo Bill Village in Cody

18e overnachting


Best Western Outlaw Inn Rock Springs (1 nacht)

Dit sterren verblijf wordt door 994 reviewers gewaardeerd met het cijfer 8 / 10    

Uitstekende en sfeervolle Best Western.  Het Best Western Outlaw Inn Rock Springs is uitstekend gesitueerd voor een bezoek aan Yellowstone en Jackson Hole.

Meer over Best Western Outlaw Inn Rock Springs
Best Western Outlaw Inn
Best Western Outlaw Inn

19e tot en met 21e overnachting


Big Horn Lodge Moab (3 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 892 reviewers gewaardeerd met het cijfer 7.7 / 10    

Big Horn Lodge is een van de betere accommodaties in Moab, Midden in de Canyonlands gelegen, met Arches NP op slechts 4 mijl.

Meer over Big Horn Lodge Moab
Big Horn Lodge Moab
Big Horn Lodge Moab

22e overnachting


Best WesternTurquoise
Inn and Suites
Cortez (1 nacht)

Dit sterren verblijf wordt door 1759 reviewers gewaardeerd met het cijfer 8 / 10    

Best Western Turqoise Inn and Suites Cortez - Hotel met prima faciliteiten en een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Mesa Verde.

Meer over Best WesternTurquoise
Inn and Suites
Cortez
Zwembad Best Western Turquoise Inn Cortez
Zwembad Best Western Turquoise Inn Cortez
Best Western Turquoise Inn and Suites in Cortez
Best Western Turquoise Inn and Suites in Cortez

23e overnachting


Clarion Inn, Page (1 nacht)

Dit sterren verblijf wordt door 1588 reviewers gewaardeerd met het cijfer 7.3 / 10    

Dit Clarion Inn is een beter toeristenklasse hotel en ligt centraal in Page, vlakbij Lake Powell.


Meer over Clarion Inn, Page
Clarion page zwembad
Clarion page zwembad

24e overnachting


Adante Inn Sedona (1 nacht)

Dit sterren verblijf wordt door 1627 reviewers gewaardeerd met het cijfer 7.8 / 10    

Niet zeer luxe maar wel uitstekend onderhouden en een aangenaam hotel in Sedona. De kamers zijn goed en het personeel is vriendelijk. Er is een gratis ontbijt om de dag goed te beginnen.

Meer over Adante Inn Sedona
Patio bij het zwembad Adante Inn in Sedona
Patio bij het zwembad Adante Inn in Sedona
Buitenkant van het Adante Inn in Sedona.
Buitenkant van het Adante Inn in Sedona.

25e en 26e overnachting


Hospitality Suite Resort Scottsdale (2 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 5004 reviewers gewaardeerd met het cijfer 7.8 / 10    

Een heerlijk hotel gelegen in Scottsdale op een top locatie.

Meer over Hospitality Suite Resort Scottsdale
Hospitality Suite Scottsdale tennisbanen
Hospitality Suite Scottsdale tennisbanen
Hospitality Suite Scottsdale
Hospitality Suite Scottsdale
Hospitality Suite Scottsdale zwembad
Hospitality Suite Scottsdale zwembad

27e overnachting


Aquarius Resort & Casino
Laughlin (1 nacht)

Dit sterren verblijf wordt door reviewers gewaardeerd met het cijfer 8 / 10    

Aquarius Resort & Casino - hotel met uitgebreide faciliteiten en het grootste casino van Laughlin.

Meer over Aquarius Resort & Casino
Laughlin
Aquarius Pool
Aquarius Pool
Aquarius Hotel
Aquarius Hotel

28e overnachting


Comfort Inn Cockatoo Los Angeles (1 nacht)

Dit sterren verblijf wordt door 3348 reviewers gewaardeerd met het cijfer 8.4 / 10    

Het Comfort Inn Cockatoo is een zeer centraal gelegen hotel. Een uitstekende bereikbaarheid naar de luchthaven en alle interessante attracties in Los Angeles. Aanrader!

Meer over Comfort Inn Cockatoo Los Angeles
Prijzen Grand Tour of the West

Deze reis is inclusief:

Vluchten met gerenommeerde lijndienstmaatschappijen van Amsterdam / Brussel naar Los Angeles
en van Los Angeles naar Amsterdam / Brussel

28 dagen huurauto Economy 2 deurs bij reisdeelname van 2 personen

28 overnachtingen

28 nachten als volgt:

2 nachten in Hawthorne/los Angeles

1 nacht in Pismo Beach

3 nachten in San Francisco

2 nachten in South Lake Tahoe

1 nacht in Fresno

1 nacht in Bakersfield

2 nachten in Las Vegas

1 nacht in St George

1 nacht in Salt Lake City

2 nachten in West Yellowstone

1 nacht in Cody

1 nacht in Rock Springs

3 nachten in Moab

1 nacht in Cortez

1 nacht in Page

1 nacht in Sedona

2 nachten in Scottsdale

1 nacht in Laughlin

1 nacht in Hawthorne/los Angeles

van t/m Al vanaf
Nu 31 okt 2018 € 2749,–
01 nov 2018 19 dec 2018 € 2699,–
20 dec 2018 31 dec 2018 € 3139,–
01 jan 2019 31 mrt 2019 € 2699,–
01 apr 2019 22 jun 2019 € 2749,–
23 jun 2019 23 aug 2019 € 3339,–
24 aug 2019 31 okt 2019 € 2749,–

Prijs inclusief:

- Luchthavenbelasting, veiligheidstoeslag en boekingskosten
- SGR
- Huurauto op basis van het Inclusive-pakket

Prijs exclusief:

- Evt. parkeerkosten
- Evt. resort/facility fees
- Toeslag bij vertrek op andere dag vanaf € 35 per persoon
- Evt. underage-toeslag voor bestuurders jonger dan 25 jaar

Prijzen:

Prijzen gelden per persoon, bij vertrek op donderdag en vrijdag, op basis van minimale deelname van 2 personen met verblijf op 1 kamer.
Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en/of wijzigingen.
Kinderen van 2 tot 12 jaar (maximaal 2) krijgen een kinderkorting van 45% indien zij logeren op de kamer bij twee volwassenen. ​