Ervaringen / Recensies - Exit Reizen, USA/Canada-specialist
Exit Reizen california rondreismiami reizennew york reizen
reis aanvragenreis boekenreis aanvragen
 
ERVARINGEN EXIT REIZEN
 

Natuurlijk zijn wij blij met uw reactie en horen wij graag uw reiservaringen. Zo’n tien jaar geleden kregen we nog regelmatig een kaartje vanaf een vakantieadres (dit mag uiteraard nog steeds, leuk!), tegenwoordig gaat eigenlijk alles digitaal en/of telefonisch.

Hoe dan ook; uw reisverslagen, reisblogs en/of fotoalbums zijn van harte welkom en zullen wij met veel plezier bekijken. Een kleine selectie van de aan ons toegestuurde ervaringen vindt u op deze pagina terug.

Ook via onze diverse social media kunt u uw reiservaringen met ons en onze Amerika-fans delen of teruglezen:

Facebook
Google+

Twitter

Niet tevreden? Uw feedback stellen wij zeer op prijs, ook wanneer u onverhoopt niet tevreden bent over onze dienstverlening. In dat geval verzoeken wij u vriendelijk om ons hierover schriftelijk op de hoogte te stellen (per post of e-mail, klik hier). Wij nemen uw schrijven dan graag in behandeling en zullen u hierover op korte termijn contacteren.

 
REIZIGERSERVARINGEN EXIT REIZEN
 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-mail Ervaring met Exit Reizen puntjes verzorgd. Het appartement perfect. Reis en eiland ook top.  Dank jullie wel!!
Ervaring Exit Reizen Ervaring Exit Reizen
Ervaring met Exit Reizen

Exit Reizen ervaring

Reiservaring Exit Reizen

Exit Reizen ervaringen

 

 

 

 

Ervaringen Exit Reizen
   
REISBLOGS, VERSLAGEN & FOTOALBUMS
   

"Nu we alweer ruim een week thuis zijn is het hoog tijd om jouw en jullie organisatie te bedanken voor alle goede zorgen en zaken, die jullie zo goed voor ons hebben geregeld. De rondreis was helemaal geweldig en de door jullie geboekte hotels waren allemaal prima, ruim en schoon. Voor de blog over deze reis kunt u vinden via: http://rondreisflorida2014.wordpress.com"


“Deze site gaat over onze vakantie in de USA in 2011.
Naast de 'leuke dingen' en pretparken wilden we toch ook wat cultuur opsnuiven om een beetje idee te krijgen hoe het leven in de USA is. Ik heb geprobeerd de website in zo logisch mogelijke hoofdstukken op te delen. Veel kijk- en leesplezier op http://usa.perronwei.nl/.”

“Mijn broer Karst en ik hadden al een paar jaar het plan om samen naar Memphis, naar Graceland, te gaan. In de herfst van 2006 hakten we de knoop door. We zouden in het voorjaar van 2007 de reis gaan maken.
Het reisverslag vindt u op op http://members.chello.nl/mkaap/usa7.html.”

“Afgelopen zomer zijn mijn vrouw (Maaike) en ik voor de 5e keer richting het continent Noord Amerika gegaan om geweldige plekken in de USA en Canada te ontdekken. Alle reizen hebben wij via Exit Reizen geboekt. We hebben ditmaal in 3 weken Washington DC, Salt Lake City, Yellowstone, Mount Rushmore, Denver, Las Vegas, Palm Springs, Los Angeles en San Francisco bezocht. Verslag is te vinden op http://kevinenmaaike.ontheroad.to/usa2011
Ik stuur dit in omdat jullie ervaringen/reisverslagen op jullie site plaatsen en wij al jaren vaste klant van Exit Reizen zijn.”

 

“Wij hebben zojuist een reis naar Amerika en Hawaii gedaan, welke door jullie was samengesteld. Deze is dankzij jullie helemaal goed verlopen! Wij hebben een blog gemaakt, deze is te bekijken op http://irenalouis.blogspot.com/.”