Familiereizen Amerika

Op vakantie naar Amerika met kinderen, hieronder een selectie van onze familiereizen naar Amerika.

 • Rotsformaties en kusten die indruk maken op het hele gezin.
  Indrukken opdoen
 • De wandelroutes in het midwesten van Amerika zijn één grote ontdekkingsreis voor kinderen.
  Op avontuur in de bossen van Colorado
 • Het Westen van Amerika heeft veel Nationale Parken.
  Nieuwe ervaringen in Amerika
 • De stranden van Californië zijn eindeloos en bieden dagen vol vertier.
  Dagen vol waterplezier in Californië

​​Amerika is bij uitstek een vakantiebestemming voor de hele familie! Beleef samen met uw kinderen prachtige momenten bij het zien van de hoge wolkenkrabbers van New York of Chicago, de mooiste natuurparken zoals Yellowstone, de Grand Canyon, Yosemite of Sequoia of kom heerlijk tot rust op de lange zandstranden van Florida of Hawaii. Ook een bezoekje aan het Kennedy Space Center, Universal Studios, Disney of één van de vele waterparken is natuurlijk uitermate geschikt voor kinderen. Of wat dacht je van overnachten in een heuse Tipi of surflessen op Hawaii!

Wij helpen u graag verder met het regelen van uw ‘once in a lifetime' familievakantie, al dan niet in combinatie met avontuurlijke helikopter-, raft- en jeeptours. Exit Reizen bezorgt u en uw kinderen graag een reis om nooit te vergeten. Natuurlijk is iedere reis geheel naar eigen wens aan te passen; bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend reisvoorstel!

Familiereizen Florida

Maak hieronder uw keuze!

Familiereizen West-Amerika

Maak hieronder uw keuze!

"Dat doen we als de kinderen groter zijn"

Vaak hoor je dit omdat de afstanden 'zo groot' zijn aan de westkust. Natuurlijk ga je niet met kleine kinderen alle 26 nationale parken bezoeken. Maar ... wanneer de kinderen een jaar of 7 zijn is het al een perfect moment om een westkust rondreis in te plannen. De enorme Sequoia bomen, filmstudio's in Hollywood, Disneyland, de stranden van Malibu, het Aquarium in Monterey, de talloze zeekoeien en zeehonden tussen Santa Barabara en San Francisco. De Cable car, de steile heuvels, Alcatraz en de Golden Gate in San Francisco. Allemaal perfecte plekjes om met kinderen naar toe te gaan. Een wandeling door Yosemite of stoppen in de hitte van Death Valley is ook een succes bij kinderen.

Maar ook de fantastische mogelijkheden die Las Vegas tegenwoordig biedt. Vroeger was Las Vegas een gokparadijs, tegenwoordig is het een trekpleister voor jonge mensen die willen stappen, mensen die een show willen zien, een gokje willen wagen of gewoon families die een mooi hotel met een prachtig zwembad mee wil maken in een nachtelijke zee van licht.

San Francisco Cable car
San Francisco Cable car

Familiereizen Hawaii

Maak hieronder uw keuze!

Excursies voor de hele familie

Overzicht