Autorondreis Amerika

Autorondreis Amerika West

California

California Dreaming - California heeft genoeg te bieden om je hele autorondreis vakantie door te brengen. Van de stranden bij San Diego via Los Angeles met Hollywood, Malibu en Beverly Hills tot de prachtige stad San Francisco. De fenomenale Highway 1 en de wijngebieden Napa Valley en Sonoma, de bergen bij Lake Tahoe en de Nationale Parken Yosemite, Sequoia met mammoetbomen en het bijna tropische Palm Springs. Kortom. Alleen in California kunt u al een prachtige autorondreis van enkele weken maken. 

Arizona

Arizona is één van de staten die wij associeren met Cowboys en het Wilde Westen. De Grand Canyon is natuurlijk niet te missen. Maar ook de stad Phoenix is een pareltje. Tussen Phoenix en de Grand Canyon is Sedona een must see. In het zuiden van Arizona vinden we nog het prachtige Tucson en uiteraard in het noorden Page, Antelope Canyon en Lake Powell. In het noordoosten ligt Kayenta, de uitvalsbasis voor Monument Valley. Via een autorondreis zijn al deze plekken prima te combineren. Arizona is een staat waar je vrijwel geen files hebt.


Nevada

Nevada is een woestijnstaat. Midden in de woestijn is Las Vegas gebouwd, dé attractie van Nevada. 

Utah

Autorondreis Amerika Oost

Autorondreis Amerika Noordoost

Of het nu de metropolen als New York, Boston, Washington of Philadelphia zijn, de prachtige natuurparken of de eindeloze stranden: In het oosten van de VS krijgt u waar voor uw geld.

New York

Bewonder de Freedom Tower en het Empire State Building in New York City tijdens je autorondreis. New York heeft natuurlijk heel veel te bieden. Een autorondreis vanuit New York kan via de Hamptons op Long Island naar het noorden (je pakt dan de Long Island Sound Ferry) en komt uit in New London. De naam doet het al vermoeden: Hier kom je in de regio die New England heet. Van New York kun je er ook voor kiezen om naar het zuiden te rijden (wat te denken van een reis van New York  tot Miami, Florida?)

Boston

Kies je voor een rondreis door het prachtige New England dan kom je uiteraard ook In Boston. Hier bekijk je de Boston Harbor, Backbay, Fenway Park, Harvard Square en natuurlijk de Charles River. Vanuit Boston zijn prachtige autorondreizen te maken naar Cape Cod, naar Connecticut, naar Maine of naar Canada. 

Washington

In Washington bezoek je het Witte Huis, je bekijkt het Capitool en een aantal andere monumenten. Er zijn in Washington ook talloze musea (De 17 Smithsonian musea zijn in Washington gratis te bezoeken). Vanuit Washington kun je alle windrichtingen op voor je rondreis.

Niagara Falls

Plan je je autorondreis door het oosten van Amerika ook met een bezoekje aan Canada, dan bezoek je ook dit toeristische dorp op de grens met Canada. Bij Niagara beluister je het gebrul van Niagara Falls en heb je een prachtig uitzicht op dit immense wereldwonder. Hier zijn talloze excursies te doen die je nog dichter bij de watervallen brengen. Must see.

Freedom Tower
Freedom Tower