Florida, Bahama's & Caribbean

Florida combineren met Bahama's, Caribbean en Antillen

 • Deze kleurrijke lifeguard huisje staan op het strand van Miami.
  Miami
 • Oranjestad is de hoofdstad van Aruba met de belangrijkste winkels.
  Oranjestad Aruba
 • De Cruiseschepen meren aan in de haven van Nassau, Bahama's.
  Nassau, Bahama's
 • Willemstad is de kleurrijke hoofdstad van Curacao.
  Willemstad, Curacao
 • Het parelwitte strand van Paradise Island, een schiereiland net buiten Nassau.
  Paradise Island, Bahama's

Genieten op Bahama's of Antillen!

Een combinatie met Florida? Het is niet zo gek: Combineer een rondreis door Florida met een verblijf aan het strand op de prachtige Bahama's. Of plak er een weekje op de Antillen aan. Op deze pagina vindt u een selectie van onze reizen naar de Bahamas, Caribbean en Antillen.

Bahama's

De Bahama's is een onafhankelijk land in de Atlantische Ocean. Het bestaat uit ongeveer zevenhonderd eilanden en enkele duizenden zandplaten. De meeste toeristen die naar de Bahama’s op vakantie gaan, komen hier voornamelijk om een onbezorgde zon, zee en strandvakantie te houden. De vele prachtige stranden, de ontelbare eilanden en de vriendelijke inwoners van het land zullen van een bezoek aan de Bahama’s een vakantie maken om nooit meer te vergeten.

De hoofdstad Nassau staat bekend om zijn prachtige koloniale bouwwerken en musea. Een andere populaire bezienswaardigheid is het Nationale Park Lucayan op het eiland Grand Bahama. In dit park kom je naast zeldzame papegaaien ook prachtige onderwatergrotten tegen.

Het Caraïbisch gebied

Het Caraïbisch gebied (the Caribbean) staan garant voor een leuke vakantie! Heerlijk aan de spierwitte zandstranden luieren, snorkelen bij de koraalriffen, uitrusten in de schaduw van een palmboom en genieten van de lokale lekkernijen. Of als je wat actiever wilt zijn, kun je bijvoorbeeld gaan parasailen, hiken, jetskiën en duiken. Ook shoppen is geen probleem! In veel steden en havens hoef je geen belasting te betalen over de producten, waardoor je veel goedkoper uit bent dan wanneer je het hier in Nederland koopt.