Caribbean Reizen

Onze reizen naar het Caribisch gebied
- Nederlandse Antillen, Barbados, Bahama's en Bermuda -

 • Curacao hat mehrere wunderschöne Strände, z.B. Grote Knip, Playa Lagun oder Jan Tiel Beach.
  Strand Curacao
 • Het parelwitte strand van Paradise Island, een schiereiland net buiten Nassau.
  Paradise Island, Bahama's
 • Aruba heeft verschillende mooie stranden. Eagle Beach is het derde mooiste strand van de wereld!
  Strand Aruba
 • Horseshoe Bay Bermuda
  Horseshoe Bay Bermuda
 • De parelwitte stranden en het heerlijke turquoise zeewater staan garant voor de perfecte strandvakantie!
  Barbados, de ultieme relaxvakantie!
 • Deze kleurrijke lifeguard huisje staan op het strand van Miami.
  Miami

Genieten op een Caribisch eiland!

Geniet op een van de heerlijke Caribische eilanden! Ook mogelijk in combinatie met Florida! De prachtige Bahama's, gastvrije Nederlandse Antillen of de droombestemmingen Bermuda en Barbados. Hieronder vindt u onze selectie van de tropische reizen!

Bahama's

De Bahama's is een onafhankelijk land in de Atlantische Ocean. Het bestaat uit ongeveer zevenhonderd eilanden en enkele duizenden zandplaten. De meeste toeristen die naar de Bahama’s op vakantie gaan, komen hier voornamelijk om een onbezorgde zon, zee en strandvakantie te houden. De vele prachtige stranden, de ontelbare eilanden en de vriendelijke inwoners van het land zullen van een bezoek aan de Bahama’s een vakantie maken om nooit meer te vergeten.

De hoofdstad Nassau staat bekend om zijn prachtige koloniale bouwwerken en musea. Een andere populaire bezienswaardigheid is het Nationale Park Lucayan op het eiland Grand Bahama. In dit park kom je naast zeldzame papegaaien ook prachtige onderwatergrotten tegen.

Het Caraïbisch gebied

Het Caraïbisch gebied (the Caribbean) staan garant voor een leuke vakantie! Heerlijk aan de spierwitte zandstranden luieren, snorkelen bij de koraalriffen, uitrusten in de schaduw van een palmboom en genieten van de lokale lekkernijen. Of als je wat actiever wilt zijn, kun je bijvoorbeeld gaan parasailen, hiken, jetskiën en duiken. Ook shoppen is geen probleem! In veel steden en havens hoef je geen belasting te betalen over de producten, waardoor je veel goedkoper uit bent dan wanneer je het hier in Nederland koopt.