Motorbootavontuur Exuma

All inclusive motorboot tour
naar de Exuma Cays

  • Exuma is wereldberoemd door de zwemmende varkentjes.
    Zwemmen met varkentjes op Exuma
  • Exuma bestaat uit maar liefst 360 kleine eilandjes waarvan Great Exuma de grootste is.
    Exuma
  • In het water rond Exuma ziet u mooie vissen en haaien voorbij komen.
    Onderwaterwereld Exuma

Uniek motorbootavontuur!

Stap aan boord van een supersnelle motorboot en laat u over de golven meevoeren naar de prachtige en serene Exuma Cays. Deze all-inclusive dagtrip heeft alles in huis voor een topdag! 

Ontmoet bedreigde Bahamaanse leguanen, voer roggen en haaien, zwem met varkens, kom tot rust op een ongerept strand en geniet van een heerlijke lunch aan de waterkant op dit afgelegen eiland. Deze tour is een ware must-see tijdens uw vakantie op de Bahama's. 


al vanaf € 162,–

De Exuma's

De Exuma's zijn een eilandengroep van 365 cays (eilandjes van koraal) die tot de eilanden van de Bahamas behoren. Het grootste eiland van The Exumas eilandengroep is Great Exuma (circa 72 vierkante kilometer), hier is ook de grootste stad van dit district gelegen, George Town.

Great Exuma staat ook bekend om de ‘swimming pigs‘. Vanuit hier kunt u een excursie maken naar Pig Beach op het eiland Major’s Spot in The Exumas waar u kunt zwemmen met de varkens. Het is tevens een mooie plek om te duiken en te snorkelen, het heeft namelijk een erg mooie en levendige onderwaterwereld.   

Exuma heeft een tropisch savanneklimaat. De hoogste gemiddelde temperatuur is 29°C in de maand augustus en de laagste is 24°C in de maand januari.  

Beschrijving

Neem plaats achter in een speedboot die u met een enerverende snelheid van 65 km/u over de zee naar een privé-eiland in de beroemde Exuma Cays brengt. Geniet onderweg van prachtige Caribische landschappen en stop om de ernstig bedreigde Bahamaanse komodovaraan te ontmoeten. U krijgt de kans om deze oude dieren te bekijken en druiven te voeren. Stap vervolgens weer in de boot en vaar met grote vaart naar Ship Channel Cay, uw privé-eiland gedurende deze dag. Hier ontmoet u de beroemde zwemmende varkens, ongetwijfeld een van de hoogtepunten van uw reis. 

Nadat u zich heeft vermaakt met deze schattige viervoeters bestelt u een drankje bij de open bar terwijl de vriendelijke bemanning verse vis grilt voor uw lunch. U bent echter niet de enige op het eiland die trek heeft: sierlijke roggen en zelfs angstaanjagende haaien verdringen zich rond voedertijd voor de kust voor een snack. Aanschouw dit ongelofelijke spektakel van zeedieren terwijl u uw bord met smaakvolle eilandgerechten vult.  

De rest van de middag kunt u zelf invullen. Zwem, snorkel in het turquoise water of luier op het witte zandstrand met een drankje in de hand. Ook heeft u de kans om te leren hoe je een zogenoemde Bahamaanse conchsalade maakt of om langs de vier kilometer lange kust van het eiland te lopen en daarbij de natuurpaden te verkennen. Hierna stapt u aan boord van de boot en bent u een uur later weer in Nassau.  

Great Exuma
Great Exuma

Inbegrepen

- Rondleiding naar privé-eiland  
- Vervoer per motorboot van Nassau naar de Exuma Cays  
- Snorkeluitrusting en instructies  
- Kennismaking met dieren  
- Lunch, snacks en demonstratie van hoe u conchsalade maakt  
- Open bar  
- Retourtransport van en naar bepaalde hotels in Nassau  
- Belastingen 

Paradijselijke stranden
Paradijselijke stranden

Belangrijke informatie voor u boekt

- Kinderen onder de 2 jaar worden niet toegelaten.
- Zwangere vrouwen en personen met rugproblemen, bepaalde blessures of een hartkwaal mogen niet aan deze activiteit deelnemen.  
- Er is een ophaalservice beschikbaar voor bepaalde hotels in Nassau.  
- Regelt u het ophalen vanaf uw hotel of een nabije locatie wanneer u belt om uw boeking te bevestigen. 

Bewoner  van Exuma
Bewoner van Exuma
Prijzen Motorbootavontuur Exuma
van t/m Al vanaf Volwassenen Kinderen tot 12 jaar
Nu 31 dec 2021 € 162,– € 218,– € 162,–

Prijzen:

Prijzen zijn per persoon.