Kennedy Space Center

bezoek de lanceerbasis Cape Canaveral

Van nabij bekijk je de NASA lanceerbasis

"We choose to go to the moon". Kennedy's woorden in 1962 leidden de ruimtewedloop in. En 7 jaar later stonden de Amerikanen op de maan. Bekijk het allemaal in het NASA Kennedy Space Center in Florida. In een tijd dat een raket minder computerapparatuur bezat dan een hedendaagse smartphone stapten de astronauten als helden in een raket. 

Prijs op aanvraag

"We choose to go to the moon"

Uw vakantie aan Florida is niet compleet zonder een bezoek aan het Kennedy Space Center Visitor Complex! Ten oosten van Florida vindt u NASA’s lanceerbasis bij Cape Canaveral. Tijdens uw bezoek aan het Kennedy Space Center Visitor Complex wordt u door de tentoonstellingen, attracties en shows meegenomen in het verleden, heden en toekomst van het ruimteprogramma.

Bekijk hier de Hubble Telescope-tentoonstelling, de Shuttle Launch Experience, de Rocket Garden en de IMAX films. In het U.S. Astronaut Hall of Fame vindt u interactieve ruimtevluchtsimulatoren en in het Apollo/Saturn V Center ziet u een volledig gerestaureerde Saturn V-raket, één van de drie op de wereld.


Bij deze excursie een NASA Bus Tour inbegrepen, waarin u wordt meegenomen achter de schermen van het Kennedy Space Center. Tevens mag u op ontdekking door de LC-39 Observation Gantry.

Het Kennedy Space Center Visitor Complex is dagelijks geopend van 09.00 – 18.00 uur, behalve 25 december en op bepaalde lanceerdagen. De Bus Tour duurt circa 2 uur en start om 10.00 uur en gaat elke 15 minuten. De laatste tour gaat om 14.45 uur. The Astronaut Hall of Fame is geopend van 12.00 uur – 18.00 uur.