Seaworld & Aquatica Combiticket

voordeliger

Seaworld & Aquatica tickets

​Bestel ze samen voordeliger. Seaworld is wereldberoemd om de prachtige interactie die het biedt van de mens met de onderzeewereld. Dolfijnenshows, kijken naar Orca's, het aanraken van roggen, een aquarium met daarin een enorme walrus, een gekoelde pinguinattractie. In Seaworld vind je dit allemaal, naast enkele spectaculaire achtbanen en attracties.

Aquatica is een waterpark met allerlei leuke en spannende rides. Hier geniet je optimaal van de warme temperaturen van Florida. Aquatica is te combineren met Seaworld.


Seaworld & Aquatica combiticket

Bestel voordeliger je kaartjes voor Seaworld en Aquatica in een combiticket van te voren. Geldig voor twee bezoeken aan twee van de volgende parken: SeaWorld Orlando, Aquatica Orlando, Busch Gardens Tampa Bay, en Adventure Island Tampa Bay.  Je kunt twee keer naar hetzelfde park of naar twee van de hiervoorgenoemde parken op twee verschillende dagen.


Aquatica Orlando

Aquatica is een waterpretpark zoals je ze niet vaak tegenkomt. Talloze glijbanen en waterattracties maken Aquatica tot het meest geliefde waterpark van Orlando.

SeaWorld Orlando

In Seaworld komen kinderen en volwassenen tot leven: Prachtige achtbanen en leuke dierenattracties. Beleef de fantastische pinguïns in Antarctica en trek de stoute schoenen aan in de 'Kraken' achtbaan om maar twee attracties te noemen.

Seaworld Orlando
Seaworld Orlando

Busch Gardens

Busch Gardens bestaat al sinds 1959 en is dan ook een volwassen park. Tot 2009 was dit park in eigendom van Anheuser Busch, maar toen dit werd overgenomen werd het park overgedaan aan Blackstone Group (die ook de Hilton hotelketen bezit). Dit park is een combinatie van dierentuin en pretpark. Als Tampa ook in uw rondreis zit is dit ook een leuk park om te overwegen in uw combiticket.

Busch Gardens
Busch Gardens