Reizen naar Bonaire

Reisvoorwaarden

Reizen naar Bonaire


U kunt onder de volgende voorwaarden naar Bonaire reizen.

1 Gezondheidsverklaring

- Binnen 24 tot 12 uur voor vertrek is het voor alle reizigers verplicht een online gezondheidsverklaring in te vullen via de website: https://bonairepublichealth.org/nl . Bij aankomst dient u het formulier geprint of als digitale kopie op uw telefoon te laten zien. De gezondheidsverklaring dient voor elk lid van het reisgezelschap ingevuld te worden, dus ook voor meereizende kinderen.


2 Reisverzekering

U dient een reisverzekering te hebben afgesloten die COVID gerelateerde kosten dekt tijdens uw verblijf op Bonaire. Dit geldt ook als u volledig gevaccineerd bent. 


Wij wijzen u er uitdrukkelijk op dat alle hierboven vermelde informatie te allen tijde kan wijzigen. Informeer uzelf ook onafhankelijk over de actuele vereisten Aruba te kunnen bezoeken via: https://bonairepublichealth.org/nl

Checkt u te allen tijde voor vertrek en voor de terugreis de website van de Nederlandse overheid: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen-naar-het-buitenland 

Indien u een overstap heeft in een ander land dan uw eindbestemming, informeert u zich dan ook over de vereisten voor dit desbetreffende land.