Myrtle Beach

Zon, zee & strand

  • Sunrise at Myrtle Beach.
    Pier Myrtle Beach
  • Geniet van het geweldige uitzicht over zee.
    Beroemd reuzenrad in Myrtle Beach
  • Myrtle Beach biedt heerlijke stranden, daarnaast kunt u vanaf een boot genieten van de prachtige kustlijn.
    Perfecte stranden

Myrtle Beach heeft prachtige stranden

Myrtle Beach ligt in de staat South Carolina en biedt een prachtige kustlijn met prachtige stranden en onvergetelijke zonsopgangen en zonsondergangen. Uw verblijf in Myrtle Beach zal nog lang in de herinnering blijven. Inmiddels is Myrtle Beach een bekende reisbestemming aan de oostkust geworden. De Oceanfront Broadwalk is erg populair. Slenter over de boulevard en geniet van een goede maaltijd in een van de vele restaurants met prachtig uitzicht op zee. Natuurlijk zijn er hier nog veel meer uitgaansgelegenheden, zoals Openluchtconcerten. Of wat dacht u van een ritje in het beroemde reuzenrad (SkyWheel), genieten van het adembenemende uitzicht over de zee.

Pretparken

Pretpark Family Kingdom
Bezoek het pretpark Family Kingdom. Hier vindt u veel verschillende attracties voor jong en oud, zoals achtbanen, glijbanen, botsauto's en nog veel meer. Ook kunt u een hapje eten in het park voordat je de volgende achtbaan neemt.  

Myrtle Waves Water Park
Maak een gezinsuitje naar Myrtle Waves Water Park, een favoriet park in Myrtle Beach. Het biedt 24 verschillende waterglijbanen.. Ook zijn er verschillende zwembaden. Er is voor elke leeftijdsgroep wat wils, zodat u met het hele gezin hier een mooie dag kunt beleven.  


Pretparken
Pretparken

Buiten avontuur

Houd je van avontuur? Wat dacht u van het huren van een boot om de kust vanaf zee te ontdekken? Een uitstapje naar Huntington Beach State Park wordt ook aanbevolen. Een van de meest populaire bezigheden in het park is vissen. Het park heeft ook een groot strand waar je verschillende soorten vogels in het wild kunt observeren.

Vogelspotten op het strand.
Vogelspotten op het strand.

Winkelen / uitgaan

In Myrtle Beach kunt u goed winkelen, zo zijn er twee Tanger-Outlets. 'S Avonds kunt u voor vertier terecht in een van de gezellige bars of clubs. Er zijn ook minigolfbanen en golfbanen in en rond Myrtle Beach. Door de milde temperaturen kun je bijna het hele jaar door golfen. 

Shopping Tour
Shopping Tour
Myrtle Beach