Gulf Shores and
Orange Beach

De witte zandstranden van Alabama

 • Er zijn altijd geweldige mogelijkheden om te wandelen langs de kust.
  Mooie natuur!
 • Hier vindt u eindeloze foto momenten voor uw vakantie album.
  Fantastische stranden
 • Pittoreske zonsondergangen wachten op u aan de Gulf Coast.
  Vissersboot bij zonsondergang
 • Maak een lange strandwandeling.
  Hemelse uitzichten
 • De Gulf Coast bestaat niet alleen uit stranden, maar heeft ook een scala aan attracties voor het hele gezin.
  Actie en plezier
 • Grijp uw kans en laat uw passie los op een van de vele golfbanen.
  Golfen aan de golfkust van Alabama
 • Romantische sfeer aan zee.
  Pier bij zonsondergang
 • Fischer Fang wordt in veel restaurants in de regio aangeboden en is niet alleen erg populair, maar ook gezond.
  Zeevruchten

Eindeloze kustlijn en parelwitte zandstranden

De Golfkust van Alabama wordt verwarmd door zonneschijn, geschiedenis, cultuur en ongerepte natuurlijke schoonheid. Je vindt er meer dan 50 kilometer aan witte zandstranden. Wilt u de hele dag vissen, 's avonds dansen, winkelen of genieten van spa-behandelingen? De bestemming is perfect voor een korte vakantie met het gezin of stellen. Voel het zand tussen je tenen, plons in het turquoise water, ruik de zoute lucht en bewonder de adembenemende zonsondergangen. 

Food Trails

Misschien hou je van verse zeevruchten! Of misschien niet. Probeer een beetje van alles wat Gulf Shores en Orange Beach te bieden heeft. Ervaar een geheel nieuwe staat van culinaire tevredenheid op de witte zandstranden van Alabama. Laat u verwennen door de diverse gerechten die de lokale chef-koks elke dag vers bereiden. Wees nieuwsgierig en probeer een van de culinaire reisroutes uit die je dichter bij de regionale hoogtepunten van de keuken brengen: 

- Oyster Trail

- Burger Trail

- Key Lime Pie Trail

- Bread Pudding Trail

- Crab Trail

- Gumbo Trail

- Shrimp Trail


Strand

Even een korte pauze in de zon? Daar is een strand voor. Heeft u zin in parasailen of volleyballen? Daar is ook een strand voor. Mijlen ongerept wit zand gewassen door het blauwgroene Golfwater. Kinderen kunnen zandkastelen bouwen en overwinteraars lopen in de winter langs de kust. De stranden van Gulf Shores en Orange Beach zijn het hele jaar door een attractie, of je nu komt zwemmen, zonnebaden, yoga bij zonsopgang of een romantische wandeling bij zonsondergang. 

Traúmstrand Droomstrand
Traúmstrand Droomstrand

Vissen

De staartdans van een Atlantische zeilvis die uit de diepte zweeft en over de turquoise wateren raast, is een sensatie die geen visser kan vergeten tijdens het vissen in Gulf Shores of Orange Beach. De vangst mogelijkheden zijn hier eindeloos, of u nu in alle rust in een baai wilt vissen of over het water wilt cruisen. Als je eenmaal de grote vangst hebt, zullen veel van de lokale restaurants je vis graag koken. 

Visplezier voor jong en oud
Visplezier voor jong en oud

Golfen

De omgeving van Orange Beach biedt ultieme golf mogelijkheden. Er zijn maar liefst 15 mooi onderhouden golfbanen in de regio. 

Prachtige golfbanen
Prachtige golfbanen

Attracties

The wharf 

Je weet niet wat je eerst moet doen bij The Wharf in Orange Beach! The Wharf is de thuisbasis van een van de grootste reuzenrad in het zuidoosten van de Verenigde Staten. Er zijn ook tokkelbanen, lasergames en excursies vanuit de jachthaven. Als je even een pauze nodig hebt van al deze activiteiten, leun dan achterover en geniet van live-optredens in het Wharf Amphitheatre. Genieten, eten en entertainment wachten op u tijdens uw vakantie hier. 

Vogels kijken

Vogelliefhebbers van over de hele wereld komen naar de Gulf Coast om de verschillende vogels te spotten. De Alabama Coastal Birding Trail biedt verschillende mogelijkheden om vogels te spotten, waaronder de Hugh S.Branyon Backcountry Trail, die onlangs is uitgebreid en nu meer dan 27 mijl door Orange Beach slingert naar het ongerepte zand van Gulf State Park (waar de pier zich bevindt. ). Het Branyon-gebied is een van de laatst overgebleven intacte zeebossen aan de kust van Alabama en een belangrijke stopplaats voor miljoenen trekvogels in de lente en herfst. Houd je verrekijker klaar voor alles, van kleine kolibries tot majestueuze reigers. 

Nachtleven
Nachtleven

Een paradijs voor "overwinteraars"

De zogenaamde "overwinteraars" vinden hier veel ontspanning onder de zon en een overvloed aan mogelijke activiteiten om verstandig gebruik te maken van de milde temperaturen. Er zijn meer redenen om te overwinteren aan de Golfkust van Alabama:

Events & Festivals - Neem deel aan de vieringen met muziek, concerten, culinaire festivals, ambachtelijke tentoonstellingen, sportevenementen, natuur, historische rondleidingen en meer. 

Vissen - De regio is een van de beste visbestemmingen ter wereld, dus beproef je geluk!

Golfen - 15 geweldige golfbanen, die ook in de winter toegankelijk zijn, nodigen u uit voor een rondje in het paradijs voor golfers. 

Wandelen - Verken de parken en natuurreservaten in de omgeving. 

Geschiedenis & Museum - Verken de geschiedenis van de Gulf Coast in Alabama en leer over zowel de burgeroorlog als de koloniale geschiedenis, evenals de vroegere Indiaanse tijden. 

Alternatief voor winter
Alternatief voor winter

Bijzondere hoogtepunten

Waarom zou u niet persoonlijk kennis maken met enkele van de exotische dieren in het wild? De Alabama Gulf Coast Zoo heeft meer dan 500 exotische dieren, waaronder leeuwen, tijgers, apen, wolven en reptielen. Als bijzonder hoogtepunt van uw vakantie kunt u zelfs kangoeroes, lemuren, slangen en luiaards van dichtbij leren kennen! 

Ontmoeting met wilde dieren in de dierentuin
Ontmoeting met wilde dieren in de dierentuin