Upgrade zitplaatsen vlucht

Meer informatie over het upgraden van uw zitplaats.

KLM en United bieden op iedere intercontinentale vlucht Economy class zitplaatsen met meer comfort aan. Hieronder vindt u meer informatie hierover

Economy Plus United

​Economy Plus van United

United biedt op iedere intercontinentale vlucht en het merendeel van de binnenlandse vluchten Economy Plus aan. Deze stoelklasse biedt tot 15 cm. meer beenruimte en bevindt zich in het voorste gedeelte van de Economy Class-cabine, waardoor u verder voorin het toestel kunt plaatsnemen. De service in Economy Plus is gelijk aan die in Economy Class, met o.a. individueel videoscherm voor gratis entertainment en op bepaalde vluchten gratis Audio/Video On Demand.

Klik hier voor meer informatie over de Atlantic Joint Venture-partners (o.a. United, Lufthansa)


De toeslag voor de Economy Plus bedraagt momenteel ca. USD 135 tot USD 250 per persoon per enkele reis op de transatlantische vluchten vanuit Amsterdam/Brussel. Voor de binnenlandse vluchten is deze toeslag, indien beschikbaar, meestal lager en afhankelijk van de vluchtduur.

U kunt op verschillende manieren uw standaard Economy Class-stoelen upgraden naar Economy Plus:

Door online in te checken op de website van United en een Economy Plus-stoel te selecteren, mogelijk vanaf 24 uur voor vertrek of aan de United-balie bij het inchecken op de luchthaven. Dit kan ook bij de selfservice-automaten.

Door online in te loggen op uw vluchtreservering via de website van United en een Economy Plus-stoel te selecteren, mogelijk vanaf 28 dagen voor vertrek en in sommige gevallen eerder (op aanvraag).

Bovenvermelde informatie is t.a.t. onder voorbehoud van eventuele tussentijdse wijzigingen.

Economy Comfort KLM

Economy Comfort van KLM

KLM biedt op iedere intercontinentale vlucht Economy Class-zitplaatsen aan met meer comfort, de zogenaamde Economy Comfort-stoelen. In de Economy Comfort heeft u meer beenruimte (ca. 86-89 cm) en de rugleuning van de stoel kan verder naar achteren (ca. 15-18 cm). Bovendien kunt u na de landing eerder van boord omdat de zone zich vooraan in de Economy Class bevindt. De service in de Economy Comfort-zone is gelijk aan de service in de gewone Economy Class.

Klik hier voor meer informatie KLM en partners (o.a. Delta Air Lines, Air France)

De toeslag voor een stoel in de Economy Comfort-zone varieert van € 80 tot € 150 per persoon per enkele reis, afhankelijk van de duur van de vlucht. Wees er op tijd bij, want het aantal plaatsen in de Economy Comfort-zone is beperkt.

U kunt op drie verschillende manieren de door Exit Reizen geboekte standaardstoelen upgraden naar Economy Comfort:

- Door op de website van KLM in te loggen op ‘Manage mijn boeking’, mogelijk vanaf 28 dagen voor vertrek en in sommige gevallen eerder (op aanvraag).

- Door op de website van KLM online in te checken, mogelijk vanaf 24 uur voor vertrek. 

- Of vraag naar de mogelijkheden aan de KLM-balie tijdens het inchecken op de luchthaven. Dit kan ook bij de selfservice-automaten. 

Tevens bieden sommige andere luchtvaartmaatschappijen ook dergelijke upgrades/producten aan. Wilt u hierover meer informatie, kijk dan op de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

  • Hawaii Reizen
  • West USA westkust
  • Florida Reizen
  • Zuidstaten USA
  • oostkust USA reizen
  • Canada Reizen
  • vliegtickets zonder boekingskosten