West Palm Beach

Florida

  • Luxe woningen in West Palm Beach
    Luxe woningen in West Palm Beach
  • Stranden van West Palm Beach
    Stranden van West Palm Beach

West Palm Beach

West Palm Beach ligt aan de kust van de Atlantische Oceaan in Florida. Het hele jaar door is het zonnig. De meeste mensen zijn dan ook te vinden op de mooie zandstranden. Het centrum van West Palm Beach is de thuisbasis van vier winkel- en uitgaanswijken: Clematis Street, CityPlace, Northwood Village en Antique Row. Deze levendige stukjes West Palm Beach zijn bezaaid met bars, nachtclubs en boetieks.

Onze top 5!

Het Fagler Museum: Toen het het landgoed van Henry Flaglers in 1902 werd voltooid, riep de New York Herald uit dat Whitehall  "mooier was dan welk paleis in Europa dan ook, groter en prachtiger dan welke andere privéwoning in de wereld dan ook." Tegenwoordig is Whitehall een nationaal historisch monument en is het toegankelijk voor het publiek als het Flagler Museum, met rondleidingen, wisselende tentoonstellingen en speciale programma's.

Het Rapids Water Park: het Rapids Water Park is een waterpark in Riviera Beach, Florida, VS, dat 30 hectare beslaat in de buurt van de I-95. Het park beschikt over 42 glijbanen en attracties, waaronder een golfslagbad, dubbele zeven verdiepingen tellende snelheidsbanen en een lazy river van een kwart mijl.

Het John D. MacArthur Beach State Park: Dit gebied met kust en een mangrovebos, biedt een toevluchtsoord voor verschillende zeldzame of bedreigde inheemse tropische en kustplantensoorten. Het natuurcentrum van het park laat bezoekers zien waarom het park een biologische schat is. Bezoekers kunnen zwemmen, picknicken en surfen op het strand; snorkelen is ook een populaire activiteit. Vogelaars kunnen reigers, bruine pelikanen, sterns, strandlopers en meeuwen zien. 

Het Norton Museum of Art: Het Norton Museum of Art is een kunstmuseum in West Palm Beach, Florida. De collectie omvat meer dan 7.000 werken, met een concentratie in Europese , Amerikaanse en Chinese kunst, maar ook in hedendaagse kunst en fotografie. In 2003 haalde het het John and Mable Ringling Museum of Art in Sarasota in als het grootste museum in Florida.

The Manatee Lagoon: In dit onderzoekscentrum kunt u alles te weten komen over de vriendelijke Manatees. De observatiedekken bieden bezoekers volop gelegenheid de Manatees te bewonderen. Lamantijnen worden meestal 9 voet lang en kunnen bijna 1.200 kilo wegen. De beste tijd om ze te zien is tussen 15 november en 31 maart, wanneer de wateren kouder zijn en deze vriendelijke reuzen samenkruipen voor warmte. 


SunFest

In 1982 werd het SunFest muziekfestival voor het eerste georganiseerd. Het trekt ieder jaar meer dan 130.000 bezoekers. Het wordt jaarlijks in de eerste week van mei gehouden in het centrum van West Palm Beach.

SunFest Palm Beach
SunFest Palm Beach