Vakantie Hawaii

toch zeker een keer in je leven

 • Vakantieoord Waikiki, op Oahu
  Vakantieoord Waikiki, op Oahu
 • Vakantiegevoel met Hulameisjes op Hawaii
  Vakantiegevoel met Hulameisjes op Hawaii
 • Bezoek tijdens uw vakantie deze krater op Big Island Hawaii
  Bezoek tijdens uw vakantie deze krater op Big Island Hawaii
 • Een mooie wandeling tijdens je vakantie maak je langs de Na apali Coast
  Een mooie wandeling tijdens je vakantie maak je langs de Na apali Coast

De veelzijdigheid van Hawaii is ongeëvenaard

De eilanden van Hawaii hebben elk hun eigen karakter en charme. Wij raden u dan ook aan om een Hawaii vakantie over ten minste 2 eilanden te verdelen. Kauai is grotendeels ongerept ruig en groen, Wanneer u uw vakantie deels doorbrengt in Kauai dan zult u een flinke wandeling kunnen maken langs de Ka anapali Coast aan de noordzijde. Ook huurt u een boogieboard om de golven van Poipu Beach te testen. 

Een vakantie naar ​Big Island kenmerkt zich door een bezoek aan de actieve vulkanen in Vulcanoes National Park en een rit door de 10 klimaatzones die het eiland rijk is. Vergeet niet de Mauna Kea op te rijden en een sneeuwbal te gooien. De grote hoogte zal u letterlijk en figuurlijk naar adem doen snakken. 

Maui is werkelijk idyllisch, hier mag u absoluut de Road to Hana niet missen. Maar ook de kust rond het walvisvaardersdorp Lahaina is prachtig. 

Last but not least is er Oahu. Een vakantie op Oahu is bovenal gezellig. Oahu is het sociale eiland waar u heerlijk kunt uitgaan en genieten van restaurants en mooie winkels. Oahu doet denken aan het Amerikaanse vasteland in een tropisch jasje.

Familiereizen Hawaii

Maak hieronder uw keuze!