Loveland

  • Loveland ligt in het noorden van de staat Colorado, ca. 45 minuten rijden van Denver.
    Loveland Colorado

Loveland

Loveland ligt op 45 minuten rijden van Denver en 35 minuten rijden van Rocky Mountain National Park. Loveland is een veelzijdige plaats in het noorden van Colorado waar u kunst, restaurants en winkeltjes vindt. Een ideale uitvalsbasis voor een avontuurlijk bezoek aan Estes Park en de Rocky Mountains.

Rocky Mountains

Op zo’n 35 minuten rijden van Loveland, ligt Rocky Mountain National Park (Colorado). Het park is zeer divers, met hoge bergtoppen, uitgestrekte bossen, rivieren en meren. Tevens komen hier verschillende diersoorten voor, waaronder de coyote, bergleeuw, zwarte beer, eland, hert en dikhoornschaap. De Trail Ridge Road is een van de meest populaire ‘attracties’ van het park. Vanaf deze route heeft u een weergaloos uitzicht over de bergen. En bezoek Bear Lake, een van de mooiste meren van Rocky Mountain National Park.

Kunst

Liefhebbers van sculpturen kunnen hun hart ophalen in Loveland. Bezoek bijvoorbeeld Chapungu Sculpure Park, waar sinds 1970 een belangrijke permanente collectie van Zimbabwe Stone Sculpture wordt getoond. Daarnaast vindt u in de parken Sculpture in The Park, Benson Sculpture Garden en McWhinney-Hahn Sculpture Park ook een diversiteit aan sculpturen.

Benson Park Sculpture Garden
Benson Park Sculpture Garden